0
In Archive

mysiga höstplagg

Den här koftan från Vince ser ju bara för härlig ut:
Vince
Åh, jag har fått koft-feber… Letar hela tiden efter stora, långa och sköna stickade koftor när jag är ute på stan. Egentligen passar de inte riktigt min stil som lutar mer åt det eleganta hållet, men det är väl mina instinker som talar om att snart är det dags att gå i ide :P Hursomhelst så var den här från Vince jättesnygg. Precis en sån som jag letar efter. Men den skulle förmodligen inte passa mig riktigt… Aja who cares, i värsta fall kan man ju ha den hemma :D

Kolla in den här sötnosen från Kooba:
Kooba
Den ser så skön ut att ha på axeln, så söt och mjuk liksom. Den skulle nog passa jätte bra till koftan, ett par jeans och mina nya stövlar med jeansen instoppade.
Fast nja, jag är jätte nöjd med min vinterlook, dock är det ju kul att drömma lite så att man inte förlorar kreativiten typ :)

You Might Also Like