scarlett johansson, penelope cruz, vicky cristina barcelona

penelope cruz vicky cristina barcelona

såg vicky cristina barcelona för någon dag sedan (något sent..) och blev väldigt imponerad av penelope cruz. har någon annan sett den? vad tyckte ni?

i loved penelopes cruz’s character in woody allens vicky cristina barcelona. has anyone else seen it? what did you think?

Related posts:

Vem väljer du?
Cameron Diaz
Kate Hudson
Tags: , , , Posted in: Gossip

13 Responses to “scarlett johansson, penelope cruz, vicky cristina barcelona”

 1. Robin says:

  I loved the movie, especially Penelope Cruz’s character. I think the three women represent different parts of all women–stability, artistic passion, and wildness.

 2. Penney says:

  penelope cruz rocks anywhere she goes…
  xo, penney

 3. Saara says:

  Har sett filmen och gillade den massor :) Penelope var absolut min favorit. Jag är annars också mera som hon än som Vicky eller Christina…

 4. Talia says:

  I LOVED IT !!!! What a character !!! It’s hard for me to explain in english what i loved about this movie but i found it incredible ! “si si con la mirada!”

 5. hannele says:

  Otrolig film! Otroligt kreativt verk. kan känna igen mig i kaktärerna. Från alla känslostormar till att vara hur velig som helst. Från att vara kärleksfull en dag till att vilja ta livet något helt annat en annan dag. Att få leva ut alla känslor utan att sätta en etikett på om det är rätt eller fel.

  Om din blogg
  Du inspirerar mig mycket i mitt eget skapnde. jag älskar dina bilder. Marilyn monroe är den vackraste kvinnan genom tiderna. jag älskar dina bilder på henne. Du har ett fantastiskt estetist sinne som får mig att baxna.

  kramar

  Hannele

 6. Frida says:

  Den var helt underbar! Jag har gått och tänkt på den lite då och då ända sen jag såg den och jag tyckte särskilt mycket om citatet “only unfulfilled love can be romantic.” Den var ungefär lika underbar och inspirerande som din blogg alltså. ;)

 7. grey rabbit says:

  great movie. she was a little scary! but a great character. i am a cristina. definitely. my friend is a vicky…is it maybe like sex and the city as in everyone will see themselves in those characters?!

 8. Johanna says:

  Jag älskar din blogg Katarina! Så vacker och inspirerande!

 9. Gustav says:

  Hej,
  Skrev en nyhet om flytten av din blogg om du vill att jag ska ändra / ta bort / lägga till något så är det bara att säga till.
  http://www.gern.se/2009/02/01/bloggflytt/

 10. Ingrid says:

  Jag har sett filmen, och även om jag inte var förtjust i den som helhet måste jag hålla med om att Penelope imponerade på mig. Hon spelar utmärkt och mångfacetterat och ger stort djup till sin karaktär. Hon är inte bara snygg alltså, utan ger verkligen prov på bra skådespeleri. Hon lyfter filmen.

 11. ebba says:

  jag har inte heller sett den men du tycker alltså att den är värd att se?

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?