ok.

Related posts:

Dagens Mode-Sthlm
Annorlunda färg
klaas gubbels
Posted in: Inspiration

4 Responses to “ok.”

 1. olia says:

  Great.

 2. esS says:

  kate nash är vad jag tänker på när jag ser det där.

 3. DUSKIN says:

  love it.

  i'm new to this game, but i've just tagged you!

  xx

 4. cattis! says:

  Hej! Jag läste din blogg väldigt ofta förut, men det var länge sen nu. Jag minns en gång där du hade bild på ett tre par helt underbara skor i lila, rött och gult (tror jag) med typ blommor eller körsbär eller något liknande på. De var lite speciella, och det kan ha varit ett år sen, kanske längre, sesdan jag såg dem. Jag menar inte att du ska leta fram det inlägget åt mig – om du inte råkar veta! Jag tänkte bara höra i vilken kategori det kan vara troligt att du placerat det inlägget. då kan jag leta upp det själv. Att gå igenom hela arkivet skulle ta en evighet – jag har inte hittat dem :P. Svara gärna i min blogg! Tack :)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?