saturday in london


photos: yelena yemchuck, tuesday weld, james gulliver hancock

idag regnade det här i london. vi promenerade omkring under stora paraplyn, drack kaffe högst upp i bussen och åkte omkring i cirklar, drack eftermiddagsté och åt  mini-smörgåsar och scones på libertys, gick upp och ner i deras knarriga trätrappor, klappade på handgjorda alexander mcqueen-klänningar och köpte kakor på ladurée (fast det var mest för förpackningarnas skull). har fotat lite men måste ladda ner photoshop och beskära bilderna innan jag lägger in dem. nu ligger jag i hotellets kingsize säng och undrar om det kan bli bättre. fast jag undrar också varför hotellet målat väggarna ljusgröna och valt en mörkbrun sängkarm.

Related posts:

Köpenhamn?
moderniteter
sofia coppola's paris
Posted in: Travel

3 Responses to “saturday in london”

  1. Sussi says:

    Trots ljusgröna väggar och regn låter det riktigt mysigt med eftermiddagsté och mini-smörgåsar.

  2. Clara says:

    det låter helt otroligt underbart. jag vill tillbaka till london!

  3. Caroline says:

    det hotellet var inte billigt kan jag tro! :o men riktigt fint!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?