autumn

Related posts:

morning
bubblegum
all of the lights
Posted in: Inspiration

14 Responses to “autumn”

 1. me too. and i love your poetic post above this, too xo

 2. Robin says:

  ååh, så vackra.

 3. amanda says:

  i love those pictures!

 4. Tina says:

  Hej! Jag gillar din blogg jättemycket!! Tänkte fråga en grej om upphovsrätt; är det alltså okej att lägga ut andras bilder på sin blogg, som du gör…? Det är så olika bud överallt. Vet du hur det ligger till, eller vet du var jag kan vända mig när det gäller frågor om upphovsrätt? Tack, tack!!

 5. Natalia says:

  otroligt vackra bilder!! teet på andra bilden såg så gott ut.

 6. Morbeline says:

  Å, utrolig nydelige bilder. Og jeg fikk lyst på peppermyntete.

 7. Marlene says:

  Vad det glädjer mig att se denna blogg. Jag förutspådde felaktigt att bloggandet skulle utnyttjas av människor att dela med sig av kunskap och inspiration eftersom det är lättillgängligt för alla. Men jag har bara blivit förbannad över att det är skit som skrivs överallt. Jag är förvånad över att ingen vill göra något intressant eller vacket.

  Så jag blir glad och rörd av att se den här sidan. Du är väldigt duktig och du har nog gjort min dag idag.

  Många tack!

  Marlene

 8. hanna says:

  Vackert! plötsligt känns det härligt att det är höst =) din blogg är nog den finaste jag har sett!

  Tack för att du gör mina dagar lite vackrare!

 9. Sussi says:

  I bloggvärlden är din sida alltid ett säkert kort!

 10. Alexandra says:

  underbara bilder !

 11. Kes says:

  bild nr 2 är underbart vacker!

 12. Maja says:

  Jätte fina bilder!!!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?