Den perfekta frukosten?

frukost

Synd att jag försov mig idag, hade tänkt pyssla ihop en frukost eller till skolan eller nåt.
Får sukta/inspirera er istället – ni kanske hinner.
Om inte så kanske ni har tid att svara på frågan:
Hur ser den perfekta frukosten ut för dig? :)

+ bild

Related posts:

Frukost
presentkorgar, prima delikatesser, hötorgshallen
Cinnamon bun
Posted in: Food Cooking

16 Responses to “Den perfekta frukosten?”

 1. Anonymous says:

  jag brukar ofta äta fruktsallad med keso till frukost.
  Gott och nyttigt! en kaffe, crossiant och en cigg är inte heller fel när det blir frukost på språng.

 2. Olyckssyster says:

  Sommar,sol, en trädgård. Fil med flingor och nyplockade jordgubbar. Färskpressad juice. Mmmm…

 3. Sranje says:

  Scones, smör, boysenbärmarmelad och ost :). Och nått gott te!

 4. Katarina says:

  Hörni, vad sugen jag blev på allt ni skriver om! Frukost!
  Coco: åå, shit vad mys. Och scones till! :)
  LisaMarie: Usch för tisdagar! värsta försovningsdagen.. håller med om det där med nyttiga frukostar. Brunch däremot, det är gott när det är lite flott hehe… :)

 5. Malin W says:

  Stinkande makrill i tomatstås, direkt från plåtförpackningen. Det var min proviant under sommarhalvåret på festivalerna (förutom den billiga snabbmaten, nudlar & skräp) och får mig fortfarande på gott humör.
  Till det är gröt & sojamjölk riktigt gott.

 6. Sussi says:

  Snyggt porslin, tekoppen Berså av Stig Lindberg

 7. Katja says:

  Något sånt där, haha. Den som ändå tilläts äta sockerflingor! Mina föräldrar bojkottar till och med oboy.

 8. Anna says:

  Grekisk frukost……bestående av halloumi ost som är lite grillad å¨en stek panna, cypriotiskt bacon som man stek bort fettet på, oliver, toasts, vändstek ägg, och massa cocktail tomater på det……..Smaksens!

 9. Amanda says:

  Massor av frallor, gärna scones, schysst salamikorv och någon god ost, stekt bacon, kokta och stekta ägg, juice, yoggi, special k eller musli, grönt te eller latte.

 10. LisaMarie says:

  Ajaj, försova sig är inte kul. Jag sov faktiskt också längre än jag tänkt idag, men det var inte försovning direkt. Har dock ändå inte tagit så mycket tid till frukost eftersom jag förberett en föredragningsuppgift till eftermiddagens lektion hela morronen. Jag åt i alla fall Kellogs med red berries i, sånt som är på bilden om jag inte ser fel :p Verkligen helt underbart gott med iskall mjölk!

  Just nu är det faktiskt den bästa frukosten för mig, men det varierar. Ibland vill jag ha onyttigt, typ bara te och mackor, ibland havregrynsgröt. Fast ofast föredrar jag faktiskt det nyttiga även om det är jobbigare tillaga. Annars så är väl drömfrukosten en lång härlig helgfrukost/brunch med te, mackor med massa pålägg, fruktsallad, juice, mjölk frukostmuffins etc :)

 11. emma says:

  alltid havregfrynsgröt med mycket kanel, blåbär, bananskivor och ringlad honung på toppen. så gott att jag skulle kunna äta det som godis!

 12. DONNASANDRA says:

  Gott mjukt bröd, som croissanter eller annat vitt bröd. Ostar, jordgubbsmarmelad, kaffe/té och absolut apelsinjuice. Som en hotellfrukost det vill säga :-D

 13. sanny says:

  mysig frukost :)
  en mysig, god, fräsh frukost på sängen me pojken :)

 14. Coco says:

  Ett löskokt ägg, en kopp chai-té, ett glas färskpressad apelsinjuice, En varm baguette med cream-cheese och marmelad…
  På helgen kan man även unna sig lite pancakes eller scrambled eggs!
  Ett ljus på bordet är självklart!

 15. Marie says:

  det viktigaste är att jag är riktigt hungrig på morgonen, att magen verkligen skriker efter mat, det blir godast då :P
  jag älskar att baka scones på morgonen och sitta och svulla med ost och marmelad och te :)

 16. Julia says:

  den som jag åt idag, finns upplagd på min blogg. ha ha!! havegynsgröt, banan, kanel och linfrö/pinjenötter/hackade valnötter + en kopp gott te. ^_^ frukost är gott

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?