Kvinnligt

Donna Karen

Den här klänningen från Donna Karen hittade jag hos Chiwoww.
Tycker att skärningen och modellen är så himla fin – så feminint 50-talsaktig.
Skulle kanske skippa det där (siden?) bandet i midjan dock.
Men annars är den perfekt :)

Related posts:

Höstens bakelser
Dagens fråga
2 favoriter
Posted in: Uncategorized

3 Responses to “Kvinnligt”

  1. Miu Miu says:

    Otroligt söt. Jag gillar ringningen :)

  2. Julia says:

    Visst är det en underbar klänning! :D

  3. LisaMarie says:

    Den där bilden har jag sparad på datorn! Hade också tänkt blogga om den men av nån anledning har det inte blivit av, den är iaf hur fin som helst :) Det enda jag är lite skeptisk mot är längden, jag föredrar klänningar som är strax ovan knäna :)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?