Pyssliga produkter

Smink

Pyssligt smink rockar. High-tech-produkter som man inte behöver egentligen men som gör att man känner sig… pysslig. Och sådär barnsligt belåten – som om man fått en god chokladbit inslaget i guldigt Kalle och Chokladfabriken-papper på en vanlig tisdag. Eller som när man bara är glad – utan egentligen anledning…

Och eftersom att en nöjd uppsyn avspeglas på utseendet så blir man ju lite finare. Eller iaf mer tillgänglig och inbjudande. Så pyssliga saker funkar… ;)

Related posts:

Lolita gillar...
Ridån går upp
Feng Shui i beautyboxen..
Posted in: Beauty

3 Responses to “Pyssliga produkter”

 1. nicolina says:

  Du är bra på kläder har jag fått intrycket av, och jag vill ha hjälp med min nyårsoutfit! Kika in på min blogg så har jag gjort klippdockor med mig själv :D haha

 2. Peter says:

  Hello Mrs. Lolita!

  Har du hört Moi Lolita, låten? Toppenbra

  kram

 3. Jenny says:

  mycket bra produkter!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?