Pyssliga produkter

Smink

Pyssligt smink rockar. High-tech-produkter som man inte behöver egentligen men som gör att man känner sig… pysslig. Och sådär barnsligt belåten – som om man fått en god chokladbit inslaget i guldigt Kalle och Chokladfabriken-papper på en vanlig tisdag. Eller som när man bara är glad – utan egentligen anledning…

Och eftersom att en nöjd uppsyn avspeglas på utseendet så blir man ju lite finare. Eller iaf mer tillgänglig och inbjudande. Så pyssliga saker funkar… ;)

Related posts:

2008 smink...
Dagens inköp
rubber stamps
Posted in: Beauty

3 Responses to “Pyssliga produkter”

  1. nicolina says:

    Du är bra på kläder har jag fått intrycket av, och jag vill ha hjälp med min nyårsoutfit! Kika in på min blogg så har jag gjort klippdockor med mig själv :D haha

  2. Peter says:

    Hello Mrs. Lolita!

    Har du hört Moi Lolita, låten? Toppenbra

    kram

  3. Jenny says:

    mycket bra produkter!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?