Nicole Kidman, Keith Urban

Nicole Kidman

Funderar man som kille fortfarande på vad man ska ha till nyår (och föredrar kostym) så tycker jag att man ska inspireras lite extra av Keith Urbans randiga nummer ovan. Nicole Kidman ser ut som en lysande liten (eller lång då :P) stjärna i sitt vita fodral och sina ljuvliga skor. Och snart blir de föräldrar dessutom då Nicole (som ni förmodligen redan hört) är gravid

Related posts:

Kate Bosworth
Väderterror på g...
Paris Hilton
Posted in: Gossip

4 Responses to “Nicole Kidman, Keith Urban”

 1. fannyh says:

  nicole är så sjuuukt snygg! speciellt i sådär uppsatt hår. dövacker! :)

 2. inmood says:

  Har också läst det, men det kommer ju från en och samma källa, Daily Mail
  och sedan har alla apat efter bara… Det är fortfarande sorgligt huruvida det är sant eller ej.

 3. Lolita says:

  Inmood: Har läst det på alla skvallersidorna nu och när alla skriver om en sak så brukar det stämma. Men inte alltid förstås :)

 4. inmood says:

  Fast är hon verkligen gravid då, alltså har hon själv kommenterat det och inte bara tidningar? Hur som helst är det lite sorgligt att det kommer ut så där (om det är sant), tänk om hon får missfall, som hon fått tidigare? Inte för att man ska tänka på sådant, men usch. Jag skulle nog inte berätta för någon om jag var i hennes tillstånd förrän det verkligen syns, ungefär som Jennifer Lopez gjorde.

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?