I am ready..

Love Benefit

Benefits förpackningar känns roliga och inspirerande. Att det är riktigt bra produkter gör ju inte saken sämre.. Action Eye Gel, som motverkar trötta ögon på morgonen och That Gal, primern som återfuktar huden och ger en skimrande lyster – får gärna flytta in i mitt badrumsskåp :)

Related posts:

Blond eller brunett?
Rosor är röda...
Make it a Mischa
Posted in: Beauty

18 Responses to “I am ready..”

 1. Lina says:

  Jag vill ha That Gal! Vart kan man köpa den?

 2. Paulina says:

  Din blogg är bääst! pluggläser den

 3. mini says:

  åå benefits härliga förpackningar! handlade en hel del när jag var i NY för nån månad sen efter att ha blivit sminkad med deras produkter inne på bloomingdales i soho. riktigt bra produkter, jag håller med dig!

 4. stephie says:

  va söta förpackningar!
  var kan man köpa dom?

 5. fashionholic says:

  japp! står på inköpslistan när jag åker till NYC i januari ;)

 6. Sanna says:

  Wow vilka häftiga förpackningar! Man får ju köplust bara genom att se dem hehe :)

 7. elin says:

  Eye gel-förpackningen var ju otroligt söt, magiska färger:)

 8. Johanna says:

  Ja, något för trötta ögon skulle inte sitta helt fel i höstmörkret : )

 9. Bjooti says:

  Jag älskar Benefit och är riktigt bitter över att det inte finns här i Sverige. Fast å andra sidan är det ju inte såå jobbigt att beställa från England. Men ändåååå.

 10. sophie says:

  Man kanske är ytlig, vad vet jag, men förbackningar avgör så mkt när jag ska handla! Man dras ju lixom till dom fina, och en ful låda kan vara helt avgörande…..det är taur att det inte gäller på människor också!

  Har du kommit hem från London nu? hoppas du hade det underbart och att något av mina tips kom till nytta! Annars vet jag ju själv att en dag i London behöver men inte planera! Att bara gå ut och strosa är minst lika underbart!
  ha en bra dag!

 11. Yamuna says:

  Vart kan man köpa dessa produkter? I like….

 12. Lisa says:

  Jag tycker att förpackningarna påminner om en djungel :)

 13. tillan says:

  Söta förpackningar;)

 14. tina says:

  Den där That Gal-primern skulle jag behöva idag. Har suttit inne i en vecka för att plugga till tentan på fredag, så min hy har inte ens en liten uns av “skimmrande lyster” :)

 15. Angelica says:

  Vilka gulliga förpackningar! :D

 16. oh, ännu fler underbara förpackningar som förgyller tillvaron…

 17. donnasandra says:

  Ska testa mina första Benefit-produkter idag. Köpte en förpackning med tre rouge i för ett tag sedan :-)

 18. emelie says:

  vilka söta förpackningar! som du skriver: “roliga och inspirerande”!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?