Something borrowed

Something blue

Trött på det sedvanliga bröllopet med vit klänning och skärrosa accenter? Gör något excentriskt och satsa på favoritfärgen. Är det blått? Tja, då har du slagit två flugor i en smäll – både integrerat älsklingsfärgen på ett subtilt (eller inte :P) sätt och uppfyllt den klassiska bröllopsramsan.. ;)

Bil: 1958 Mercedes-Benz 220 SE Cabriolet - den ultimata morgongåvan?
Resväska: Lana Marks – till bröllopsresan!
Ring: Fred Leighton – vågar man verkligen integrera färg i något som ska hålla för evigt? Och om man inte vågar – är det för att man tvekar på att det ska hålla för evigt? :P
Blombukett: Chestnuts NYC – den futuristiska bruden kör på kleinblått ;)

Related posts:

Valentines day
ballerina and fairy
papertissue
Posted in: Uncategorized

6 Responses to “Something borrowed”

 1. Rouaa says:

  självklart vågar man ha färg i något som ska hålla för evigt :)

 2. Ebba says:

  Bilen <3333 Underbart kollage!

 3. Kajsa says:

  Om jag någonsin gifter mig vill jag att mitt bröllop går i vitt, guld och turkos!

 4. Luise says:

  skitsnyggt!!

 5. cattis! says:

  älska resväskan! fett cool :) Du, en fråga bara. Den länken du har på sidan från bloggtoppen.se (så att det kommer upp en liten bild) vart ska jag klistra in min kod? (jag är medlem där redan) Jag fattar inte sånt här. SKulle vara superglad om jag fick hjälp!

 6. Rana says:

  åh gud jag har världens fetisch för gamla bilar. dreggel dreggel.

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?