Extremt kortfattat

Kortfattat

Nyss hemkommen och jag känner mig extremt trött och flummig.. Har varit på "cyklande fot" i flera timmar och dagen avslutades med en spektakulär vinsning av Bea Szenfeld  på Nordic Light Hotel (även där är cykelhysterin ett faktum :P). Träffade även underbart söta Sigrid som var iklädd precis en sån spetsblus jag letar efter!

En bättre sammanfattning kommer imorgon men jag kände att jag skulle höra av mig med en mini-rapport :)

Related posts:

Pour - visning
Sthlm modevecka
Välkomna till Berzelii
Posted in: Mode-events

5 Responses to “Extremt kortfattat”

 1. Patricia says:

  Ja, det var Engelbrekt..:)
  Men det kanske inte är du, säkert din dubbelgångare eller nåt, haha

 2. Lolita says:

  M: Tack =)
  Patricia: Vilken skola var det då? :)
  Lida: Jaa.. :D

 3. Lida says:

  Hoppas du har haft det kul!

 4. Patricia says:

  Du är bara så lik en tjej som gick i min skola förut! Det kanske är du? :)
  Fast jag är lite osäker..

 5. m says:

  du har en så härlig desiiing,

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?