Lolitas choice

Lolitas Choice

En klassiker, Lolitas choice är tillbaka :) Och hallå, är det ingen som öppnar en Starbucks här i Sverige snart så gör jag det…

Reseguide: Barcelona - längtar tillbaka till förra sommaren! Alla som funderar på att åka till Barcelona i år – gör det, ni lär inte ångra er! Dessutom är staden ett måste för alla arkitektur- och konstintresserade.

Silversandal: Sergio Rossi – platta remsandaler gillar jag som bekant lika mycket som högklackade mary-janes. De är sköna, svalkande och enkla, förra sommaren var verkligen guldsandalernas sommar för min del. I år blir det de silverfärgades tur. Och dessa från Sergio Rossi skulle sitta mer än rätt.. :)

Clutch: Nancy Gonzalez – hallonrosa! Färgen ser så god ut att jag vill smaka.. :P I vår vill jag faktiskt ha lite färg, ovanligtvis.

Kaffe: Starbucks – just nu vill jag resa bort bara för att få mig en dos av Starbucks. Dåligt att ni inte vill öppna här! Antingen får de andra kedjorna börja leva upp till deras standard (okej, espresso house, ni är bra men inte Starbucks bra) eller så får de öppna här!

Krämrouge: Anna Sui – vackra sminkburkar från Anna Sui tackar inte jag nej till.

Topp: Missoni - mönstrat ska det vara! Gärna i någon bestämd färgskala med accentfärger. Som den här, olika nyanser av blått och små inslag av rosa. Cute.

Plånbok: Mango – att allt snyggt inte behöver vara dyrt är Mango verkligen bra på att bevisa. Just nu har de så bra edith-kopior  på plånböcker att jag inte ser någon skillnad när jag jämför med min egen :)

Related posts:

Lolitas Choice
Lolitas Choice
Lolitas Choice - vår
Posted in: Uncategorized

25 Responses to “Lolitas choice”

 1. Lolita says:

  Starbuckskaffe ÄR jättegott! :) I början var jag också lite skeptiskt, är allmänt emot saker som hypas – hyping kan lätt bli en slags kedjereaktion som alla bara bygger på och som ger en massa gratisreklam för något som kanske inte förtjänar det. Men jag ändrade mig när jag provade Starbucks. Det finns liksom så många kaffekedjor med helt ok kaffe. Allt smakar likadant. Oftast lite för starkt eller för svagt, dåligt skum, för varmt, för kallt osv. Men starbucks lyckas på något sätt fixa alla punkterna perfekt. Och var i Sverige kan man hitta stora frappuccinos som kyler handen, med perfekt krämig konsistens och grädde upp i hela bägaren med en massa strössel och chokladsås över? Det ser ju så lyxigt ut och är precis lika gott! Som en serietecknad kaffesort… Men naturligtvis finns det superbra kaffe här också.. Sosta bar är ett bra alternativ för de har verkligen tagit hela kaffekonsten seriöst och satsar stenhårt på kvalité.. Haha, hoppas att du inte tror att jag är någon manisk kaffefreak nu men jag blev så insatt ;) Tack och kram på dig! :D

 2. Klara says:

  Hmmm… kan någon förklara för mig vad som är så speciellt med starbucks kaffe.. kaffe som kaffe lixom..? det man betalar för är ju varumärket, lite status att gå med en starbucks mugg (jämfört med en 7eleven mugg tex), speciellt när man ser de i händerna på överhypade olsen tvillingarna och andra celebs.

  Ps kul blogg lolita :)

 3. Olga Stevens says:

  Lämnade sverige för underbara Barcelona för ungefär en månad sen, lite kul att jag hittade in till din blogg första gången när jag var i barcelona sist :-D

 4. Maria says:

  Åh vad jag diggar dina kollage! :)

  Förresten, du är utmanad! :) Läs i min blogg för mera information.

 5. Amanda says:

  Starbucks har verkligen världens godaste kaffe!

 6. Mjuk says:

  Tjusigt gumman!!! Och på Barcelonas gator har jag också strosat omkring, i vårsolen, hihi! Så härligt! Men det är inte mycket som går upp emot våren i Stockholm heller! Och angående Starbucks, det är en myt ;-D Det är som Ania säger… Espresso House har supergott kaffe, och duktiga baristas, det är nog tom snäppet över Starbucks. Men det är vad jag tycker, och dessutom är det inte mycket som slår en latte på vårt kära Sosta! Av alla mina halvförbrukade Starbuckskaffepaket hemma, så föredrar jag mitt underbart goda vaniljkaffe från Bönor & Blad med skummad mjölk, mmm ;-D

 7. matilda says:

  krämrouget såg helt lovely ut! :)

 8. Danni says:

  Rouget ser riktigt rosigt och härligt ut ;)

 9. Nathalie says:

  Nancy Gonzales väskan suktar jag med efter!

 10. Lisa says:

  Ooh, de där sandalerna skulle inte vara helt fel!

 11. Matilda says:

  Åh, jag vill ha plånboken!

 12. Beth says:

  Har saknat denna kategorin lite, faktiskt. Söt sminkburk från Anna Sui där!

 13. fashionholic says:

  underbart!! nu blev jag också sugen på lite barcelona ;) löve missoni..

 14. Tesan says:

  Mango har verkligen en massa fina plånböcker och sånt.

 15. mini says:

  vilka juveler du har satt samman!

 16. Ania says:

  Starbucks kaffe är ju super dåligt! har det här på mitt campus där jag bor i London och överallt annars för den delen… Espresso House har professionella baristas och bättre kvalité på kaffet men inte ens där kan de slå vilken liten bar som helst i Italien! / en som fått stå ut med starbucks-blask allt för länge

 17. Louise says:

  Gillar som vanligt allt i kollaget ! :)

 18. Mary says:

  Skulle jag åka till Barcelona skulle jag defintivt vilja göra det i en Missoni-topp, känns som den typen av stad :)

 19. Sophie says:

  Ja, en lite resa så här års skulle inte sitta helt fel! fast vädret just nu är ju inte fy skam det heller här hemma Sthlm just nu!:)
  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 20. Gabi says:

  Där har jag varit fler gånger, and its lovley! <3
  Min syrra var där i ett halvår för att plugga på universitetet. Jag ska dit i sommar . På språkresa! DET ska bli kul. Jag ska frossa i Starbucks. wiiihh. :’D

 21. Cicci says:

  Barceolna är verkligen helt fantastiskt! Perfekt ställa att åka till hela året om! Har en kompis som bor där och jag är inte lite avis på henne :)!

 22. Modesty Mia says:

  Vilka fina saker, älskar clutchen! Håller med – vill ha hit Starbucks NU!!!! :)

 23. Fridaa says:

  Mycket fin clutch. Vilken härlig färg

 24. Lolita says:

  Men ÅH! Snart startar jag en mailinglista eller nåt, har aldrig varit så insatt som i detta ;)

 25. Jenny says:

  Åh, Starbucks! I want! Jag skaffar mig starbuckskaffe från släkingar i USA soom skickar, och så dricker jag det i Starbucksbuggar hemma och bara låtsas!!! Jag har hört att Starbucks inte FÅR öppna för att de skulle konkurrera ut alla andra….. Men vaddå? I London/LA/NYC och typ ALLA andra platser i världen finns det på typ alla hört, och det finns fortfarande andra ställen med många kunder….Nu är ju inte vi lika många invånare i Sveige, men come on! Mer Starbucks åt folket!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?