Lolitas Choice

Lolitas Choice

Här kommer ett nytt Lolitas Choice med saker som känns aktuella för mig just nu… Temat är gult och lila och känslan är elegans möter barnlek. En LBD blir uppiggad av ett par gummi-klackar och klockan byts ut till ett halsband i form av en frukt :) Kilklackar i gummi är helrätt i höst, glöm gummistövlar! Dessa kommer från Tretorn och modellen heter Karin och finns i ett antal färger. De är perfekta för att inte förstöra outfiten när man måste byta skor då regnet är framme, jag vet iaf att jag kommer att skaffa ett par i höst :D

Väska: Jimmy Choo Kasia - Jimmy Choo har gjort ett enormt uppsving på väskfronten på senare tid och har snabbt blivit ett namn man kan lita på. Mamma är så såld på deras Ramona att hon t o m tvingat pappa att lära sig namnet på väskan :P Kanske blir det en födelsedagspresent i höst? Modellen Kasia gillar jag för att den är i lila mocka och matchar mina nyligen inhandlade mockaskor. Men den är inget jag skulle investera i, mer en "fling" för ögonblicket… :)

Klockor: Marc by Marc Jacobs – Åh, vad fin klock-kollektionen är som Marc Jacobs gjort för systermärket! Även om jag drömmer om en orange klocka från Hermés så är dessa söta och fruktiga små lockelser helt bedårande. Visst kanske man tröttnar men idén är klockren tycker jag; häng på en klocka på accessoaren [armbandet, halsbandet etc] och förvandla det fina till något praktiskt. Halsbandet finns dessutom som ett grönt äpple och en röd stjärna.. kolla in vettja :)

Ljus: Granit – Svarta ljus känns helrätt. Läste om dem i nyaste Elle och det är klart att man blir lockad att köpa.. De är sådär lagom mysiga och passar in i helvita och stilrena hem. Dessutom kommer de som en skön motpol till alla de rosa, glittriga doftljusen som marknaden haft så länge. Lagom till Halloween och allt :)

Skor: Tretorn Karin – här är de! Så söta att man vill smaka på dem :P Modellen Karin finns även i svart, rött och brunt samt ett flertal olika färger till. Plötsligt känns inte regn så hemskt ändå.. :)

Ögonskugga: Lorac – nu blev det just märket Lorac som presenteras på bilden men det ni ska se är iaf färgen. Vit eller ljust beige ögonskugga är väldigt snyggt att applicera längst in i ögonvrån vid näsroten. Det ger ett fräscht och piggt intryck och smickrar ögonformen. Bara ett litet tips… :)

Klänning: See by Chloé – Snygg LDB från Chloés mindre dyra [men ändå dyra] systermärke See by Chloé. Det jag gillar är knapparna och den insydda midjan och de är detaljerna som jag letar efter i jakten på drömklänningen för tillfället…

Ring: Kenneth Jay Lane – svarta stenar på smycken känns helrätt just nu. Och nej, det är inte deprimerande, tvärtom så är det mystiskt och elegant. Kom ihåg att det oftast döljer sig ett färgglatt liv bakom en svart klänning och detsamma gäller smycken.. :P Aja, gillar just nu stora ringar med grandiosa stenar i allmänhet. Det känns väldigt vintage och dekadent :)

Related posts:

Lolitas Choice
Lolitas choice this week
Lolitas choice
Posted in: Uncategorized

24 Responses to “Lolitas Choice”

 1. mamlb says:

  Hermés klockan var ju, intressant. Köp en rolex istället, ungefär samma pris(om du tar billigaste klockan iofs)! Annars super blogg! Ha det bäst!

 2. åsa says:

  Var hittar man Karin Tretorns gummiloafer?

 3. Jossan says:

  Ohh! ME WANT IT ALL! Du är så duktig !! :D

 4. Hilde says:

  jävligt snygg klocka!

 5. Mimo says:

  Ja tack! (-:

 6. Michaela says:

  Oh, GIVE.ME.THE.DRESS! Jag är helt såld på den.

 7. cizzi says:

  har dregglat över “karin” länge. vill ha de rösa. men hittar inga bilder på dom? är jag blind? vart hittade du din bild?

 8. emma says:

  Älskar klänningen!

 9. cassandra says:

  Finfint kollage! :D

 10. thowe says:

  Riktigt snygg väska!

 11. Lisa says:

  Snygga val :) Men fattar inte, alla är såld på Marc By MJ smyckena/klockorna utom jag. Jag gillar dem inte, tycker dem är för mycket. Kanske är lite Maggie Gyllenhaal just där, hon gillar heller inte smycken, hahaa :)

 12. Tuna says:

  söt klänninge :D

 13. rn says:

  Gummi är aldrig okej, aldrig aldrig aldrig!

 14. ella says:

  Vet du vart man kan hitta “rosette-klockan”? hittade den inte på nordstroms. Tack på förhand / Ella

 15. Amanda says:

  Klänningen var adorable!

 16. catya says:

  sött, jag gillade dock hermes klockan mest av allt ; )

 17. Lolita says:

  Paulina: Skorna är underbara! :)
  —: när kommer du att sluta vara anonym? :P
  Liza: Eller hur hihi :)
  Angel: Tack (:
  Camilla: Tack, kramar :)
  Danni: Åh tack! :D Jaa visst är den..
  Elin: På Nordstrom.com bland annat:

  http://shop.nordstrom.com/S/2911035/0~2376779~2374607~6006956?mediumthumbnail=Y&origin=category&searchtype=&pbo=6006956&P=1

 18. elin says:

  vart kan man köpa mj-klockorna, och ungefär hur mycket kostar dom :)?

 19. Danni says:

  Kollaget var som vanligt i riktig lolita klass !
  Klänningen var underbar :)

 20. Camilla says:

  så mycket fint i ditt kollage som vanligt, idag var nog klänningen och ringen favoriter. kramar

 21. Angel says:

  Mycket snyggt

 22. Liza says:

  jaaa man blir helt förälskar i klockorna från MJ och Tretorn Karin är ju bara såå sööta och praktiska ;)

 23. Anonymous says:

  fint! när kommer bilden på dig?

 24. Paulina says:

  VILKEN söt klänning, skoran var kanske inte de snyggaste.. Men klänningen var underbar!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?