Prinsen

Har varit ute idag hela dagen och kollat in rean och så. Nathalie Schutterman har väl den bästa rean, fullt med skor, väskor och kläder. Mrs H rean var väl sådär men jag är inget vidare fan av affären. Personalen är lite stiff och kläderna känns aldrig prisvärda, de har ofta någon slags Zara-anda över dem [bli inte arga nu ni som älskar butiken, de har ju guldkorn också :P]. Mulberrys rea kan man inte klaga över, dock är såklart bayswatern slut, den fanns i några konstiga färger men nu är även de sålda och den krokopräglade är inte nedsatt. För övrigt är väl rean som vanligt, Zara och H&M rear inte ut något speciellt, på NK kan man hitta riktiga guldkorn som på DKNY och Karen Millen.

Nu kom jag precis hem från en mysig middag med mamma på restaurang Prinsen på Mäster Samuelsgata [tror att gatan heter så? en tvärgata till biblioteksgatan iaf] och det är vår favoritrestaurang för tillfället. SÅ mysigt, lite fransk stämning, löjligt god mat så att man inte kan sluta tänka på den och trevlig personal. Om ni går dit måste ni testa Chokladtryffel desserten med 70% Valrhona choklad, perfekt grädde och hallonsås – himmel!

Men nu ska jag läsa litegrann, kan recensera lite böcker senare någon gång :)

Related posts:

liftare och väskor
shoppingsugen men pank
karamell- och chokladfärg
Posted in: Uncategorized

8 Responses to “Prinsen”

 1. lolita says:

  Alexandra: Stockholm har sina höjdpunkter.. :)
  Persita: Det rekommenderas!
  Sorbonne: Mysigt :) Maten är såå god :D

 2. sorbonne says:

  Brukade äta där med min mamma när jag var liten. Jättegod mat :)

 3. Persita says:

  Oj vad gott det låter! Får besöka Prinsen nästan gång jag är i Sthlm =)

 4. Alexandra says:

  jag önskar just nu att jag bodde i stockholm..

 5. lolita says:

  Cassandra: äsch i Stockholm finns det inget kul förutom rean, njut av att vara bortrest det är ju så mycket roligare! :)

 6. Cassandra says:

  Härligt med rea-shopping, jag är bortrest och längtar nu mer än någonsin till stockholm!

 7. lolita says:

  Mm precis, kunde inte sagt det bättre själv :) Kul att du också gillar prinsen, fast hur kan man inte gilla det liksom, megagott :D

 8. rn says:

  Ah nathalie hade helt klart bästa rean. Var även jag och reashoppade lite på nk. Men jag gillar inte heller Mrs h’s kläder så mkt. Det känns konstiga och så är det inte speciellt snygga heller. Smink och skor kan man väl hitta där, med kläder är svårt. Zara har sina perioder, alla dera shorts nu på våren var ju snygga, men var inne där idag när de fått in massor av sommarplagg och det såg inte lovande ut. Brukar också gå till prinsen, det är mysigt där :)

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?