Working for Wintour

Working for Wintour

Ett litet kollage inspirerat av boken "Djävulen bär Prada" av Lauren Weisberger. På tidningen "Runway" [Vouge] är alla livrädda för redaktören [Anna Wintour] som bland annat har krav på de anställda att de måste klä sig snyggt, vara smala och aldrig irritera henne [genom att bära förra säsongens skor till exempel]. Hon måste kunna nå dem närsomhelst, varsomhelst.

Blus: Bellekat – så söt, passar bäst till jeans
Armband: Dior - en klar favorit! Det känns så jag, som om jag haft på mig det hela livet :P
Byxor: True Religion - okej jag är ingen jeanstjej men de här var ganska snygga.. :)
Skor: Marc by Marc Jacobs – jag säger bara: åh!
Mobil: En blingad Samsung

Related posts:

Early Spring
Candylike
harmony
Posted in: Inspiration

5 Responses to “Working for Wintour”

  1. Åh, vilket underbart armband! Var kan man få fatt på ett sådant och hur ont gör det i plånboken :)?

  2. lolita says:

    Saga: jag med! :D

  3. Saga says:

    Jag säger också bara åh. Jag längtar tills den dagen jag har massor av Marc by Marc Jacobs skor i min garderob!!!!

  4. lolita says:

    Nej, inte drömbossen direkt..

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?