0
In Archive

MTV VMA 2005

Det var ganska bra faktiskt… Såg reprisen. Coolt att Diddy bara gav sin 1.000.000:- kronors klocka till en i publiken för att visa att vad som helst kan hända. Dock blir man ju lika förskräckt varje gång man ser endel av stjärnorna. Alltså vad har de på sig egentligen?? De kan gå på en superglammig fest och får chansen att verkligen klä upp sig. Och av alla snygga klänningarna och sakerna som finns därute så väljer de, det där?! Här kommer en väldigt kort feedback :P

Leopardmönstrat verkade vara stort på VMA. Vilket slutade i att både Lindsay Lohan och Gwen Stefani bar leopardmönstrade klänningar. Lindsay bleknade dock rejält i jämförelse med glammiga Gwen. Hennes klänning ser bara billig ut och mönstret passar henne inte. Gwen däremot matchade lite med de mörka tonerna i mönstret till det vita. Jätte snyggt. Och Linday, snälla färga tillbaka håret, det var så mycket finare innan…
linday lohangwen stef

Eva Longoria var ju inte direkt kvällens skönhet. Med sitt fula löshår och omoderna oversized tras-klänning så trodde jag att hon inte kunde sjunka lägre… Men när hon sedan tog på sig en baddräkt…
Alltså, det var inte ens lite coolt… Bara desperat.
eva1

eva2

Förresten, såg ni The Apprentice igår?
Sjukt att hon strippade för lite choklad… Och hon vill bli en successfull businesswoman? Ja hon kommer ju att bli tagen på allvar :P

You Might Also Like