0
In Archive

shopping makes me happy

Stövlarna är köpta. Och när jag stod och prövade dem en sista gång faller mitt öga för något riktigt galet men hur gulligt som helst: leopard ballerinas. Ni kanske minns bilden längre ner i min blogg?

ballerinas

Så ser de ut ungefär minus rosetten och bandet. Hur söta som helst + att de matchar min leopälsväska perfekt, och nu är de också mina. Plötsligt har mammas gamla leoväska fått ett nytt liv. Den är ju as snygg!
Så jag tror att mitt väskproblem är löst tills vidare ;)

Stövlarna är också underbara! Men min USB-kabel är fortfarande hos brorsan så jag kan inte lägga upp bilderna… Men de kommer.

Och allting passar så sött till min kappa. Ja nu är ju vinterlooken nästan redo. Allt jag behöver är handskarna och en fin scarf/halsduk men det kan ju faktiskt vänta, än är det ju sol.

Sen promenerade jag ner till pressbyrån för att se om det fanns något spännande som jag inte läst. Och tydligen har de "pressade priser" på massa bra och nya modetidningar. Halva priset på brittiska septembernumret av Vouge, In Style, Marie Claire, Cosmopolitan osv… Jag hade för tillfället bara råd med en så det blev Marie Claire. Det var faktiskt skamligt nog första gången jag läst tidningen /vad jag minns/ så det var spännande att testa något nytt. Men den var ju riktigt bra. Jättesnygga saker till billiga priser, dock är ju sakerna från London så jag kan ju bara memorera märkena och sedan köpa när jag åker dit.

mc

Såg att man kunde köpa ett "lås" till sin Bens and Jerrys haha… Tydligen har låset en sifferkombination som gör att ingen annan kan äta av glassen. Helt sjukt :P Om någon är så desperat så är det ju bara att skära hål i bottnen och äta upp glassen ändå /pappa/ ;P.

Aja, nu ska jag fortsätta läsa Marie Claire med mtv VMA 2005 i bakgrunden.

You Might Also Like