0
In Archive

berlocker som lockar

Dagens Outfit

o Svart omlottklänning som slutar vid knäna med vita markeringar vid urringningen – väldig Diane Von Furstenberg. Från debenhams

o Svart midjekofta med ärmar som slutar vid armbågarna.

o Flip-flops med pärlor.

o Ljusbeige väska från Tous med "nalletryck" /snyggare tryck än vad det låter/ jag får lägga in en bild på den senare.

 

Jag jobbade lite idag i vår charkuteributik, sedan träffade jag två vänner och ikväll ska vi gå på bio och se Liftarens Guide till Galaxen. Inte för att jag vill se den men lets face it: man går inte på bio längre för att man vill se filmen, det är en social grej numera…

Var ute med mamma lite på stan och köpte pyssel också. Hennes idé var att vi skulle ta ett av mina berlock armband i guld /köpta på Kaplans, biblioteksgatan/ och piffa upp det lite. Så vi köpte svart tunn sidentråd och trädde igenom kedjan. Jätte snyggt faktiskt! Funderar på att göra ett halsband med svart sidenband som snöre till en ganska stor berlock /en sådan man öppnar med bild/ och sedan knyta en rosett… Nåja såhär blev resultatet:

bracelet

Men man behöver ju inte ha ett berlockarmband i äkta guld, det går ju lika bra med bijouteri, och påtal om det så finns det ett jätte sött /och väldigt likt mitt/ berlockarmband på Oasis just nu. Så om du har vägarna förbi och gillar idén kör på ;)

 

 

You Might Also Like