0
In Archive

the narciso fever

Narciso Rodriguezs kläder ger hot ett nytt ansikte… Stilrent, klassiska skärningar, kollektioner där ALLA plaggen är användbara /om plånboken tillåter/, helt enkelt kläder som håller i minst tio år innan de blir helt fel.

golden

Tulpanklänningen må bara stanna denna säsong, men om den ska bäras så ska det vara med stil. Så hett hur han matchar guld med plommon och lilafärgade skor. Och hur kan man inte älska den lilla svarta midjejackan? Så rätt till allt…

 

red/blue

Återigen: ingen kan matcha som Rodriguez… Blå klänning och röda pumps. Mismatched men ändå så matched. Blå och rött har ju alltid gått ihop men här ger det en mer sofistikerad och elegant bild. Sött men endå glammigt…

 

little black

Slutligen, den perfekta lilla svarta med hur glamorösa silversandal pumps som helst. Provocerande men ändå gammalmodigt med öppningen och formen är så enkel men endå så perfekt. Och även fast att klänningen är hur enkel som helst så ser vi att det lättskimrande svarta satintyget skriker om hur eksklusiv klänningen är. Funkar lika bra till fest som till vardag och kan lätt piffas upp med väskor, accesoarer eller koftor…

Helt klart min stil, med mycket svart, vackra skärningar som sagt, och tidlösa plagg… Jag tröttnar aldrig på koftan och kjolen. ;)

 

You Might Also Like