0
3 In Inspiration

muller van severen, jil sander

things i want: jil sanders whole fall-12 collection. all jil sander-collections in fact. muller van severens furniture, all of them. well, the combination above in particular. and then lot’s glasses and cups in ice creamy colors.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Narumi
  30/03/2012 at 9:53 am

  Love the colors of the glasses in the last photo !

 • Reply
  alma
  29/03/2012 at 10:31 pm

  hej! jag tänkte bara säga att jag har varit igenom din blogg tusen gånger och jag tycker du hittar underbara bilder såå ofta och att jag har nyss börjat en blog och jag ville bara säga att det väl då och då jag delar med några av dem :) tack för vardags inspirationen!

  • Reply
   Katarina
   31/03/2012 at 3:33 pm

   åh, tack så jättemycket, det var gulligt :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.