0
4 In Beauty

kisses

kisses

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Izzie
  14/08/2009 at 4:07 pm

  Åh det här är så så fint! Så fort jag såg den här bilden så skrev jag ut den i färg och klistrade in i min klippbok :P! Och pussade på den såklart i rutan. Jag var nog mest lik Mirelle Mathieu tror jag. Jippi!

  Får jag bara ta detta tillfälle i akt och säga att din blogg är en av mina absoluta favoriter någonsin, jag tror jag har läst den i tre år snart och har aldrig tröttnat. Bilderna du lägger upp är så vansinnigt inspirerande att jag vet inte vad! Tack för en underbar blogg! Tack, tack!

  • Reply
   Katarina
   14/08/2009 at 7:15 pm

   men ååh vad gulligt!! tack för finaste kommentaren på länge! :D

 • Reply
  catherine pri
  11/08/2009 at 1:21 pm

  <3

 • Reply
  Athena
  10/08/2009 at 4:07 pm

  So cute! Et j’adore francais.
  xox

  callmetheens.blogspot.com

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.