0
8 In Inspiration

turn-ons

Related posts:

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Bettina
  23/08/2008 at 10:36 pm

  Vem är kvinnan på översta bilden – den var dösnygg!

 • Reply
  Katarina
  23/08/2008 at 10:58 am

  Tack allihopa!

  nat: Dels för att du är anonym som alla andra pälsaktivister och dels för att det här inte är ett forum för pälsdiskussion. Det hade kunnat vara det – om diskussionen hade kunnat hållas på en normal nivå men jag tycker att dessa diskusssioner alltid uratar och blir alldelles för aggressiva. Jag förstår argumentet men jag gillar inte när en part (i det här fallet pälsaktivisterna) är 100% säker på sin sak och anser sig ha rätt att ta till ALLA medel för att få sin röst hörd. Stödjer inte det.

  Pälsindistrin är hemsk, jag bär själv inte päls och förespråkar inte päls på något sätt men jag tycker att det är upp till var och en att besluta om huruvida man vill bära päls eller inte. Antingen är man vegetarian eller så är man inte det. Antingen så är man kristen, eller så är man inte det.. Dessa är lika provocerande och kontroversiella frågeställningar som sträcker sig tillbaka till människans ursprung och beteende.

  Tycker dessutom att diskussionen på sätt och vis är lik abortdiskussioner. Och de är så idiotiska att jag inte ens orkar gå in på anledningarna. Men argumenten är detsamma och marknadsföringen snarlik: stora truckar som åker omkring i stan med döda foster och röda texter där det står något i stil med: dödar du barn?

  Så, därav censuren. Pälsaktivisterna hänvisas till PETA eller någon annan kontroversiell organisation där man – som i de flesta pälsdiskussionerna – är mer fokuserad på att chockera, gnälla och protestera istället för att motverka, förbättra djurens förhållanden eller engagera sig politiskt och faktiskt göra något åt frågan.

 • Reply
  Tilda
  23/08/2008 at 2:27 am

  HÄFTIGA BILDER!

 • Reply
  nat
  23/08/2008 at 1:22 am

  varför la du inte in min kommentar om päls?, du kmr antagligen inte lägga in denna kommentaren heller, men du kan väl svara!? Det var ju inget illa menat till dig som person och jag tycker att man ska få säga sina åsikter så länge de inte skadar någon annan. Ha d bra!

 • Reply
  Line
  22/08/2008 at 9:35 pm

  Så fint! Älskar dina inspirerande kollage:)

  Hoppas du får en fin kväll!

  Kram

  /Line

 • Reply
  Olyckssyster
  22/08/2008 at 9:31 pm

  Serge Gainsbourg, en hejjare på bra låtar men blev inte stackars France Gall lite förd bakom ljuset av honom…

 • Reply
  Dress Like a Princess
  22/08/2008 at 7:37 pm

  Underbara bilder

 • Reply
  Alexandra
  22/08/2008 at 7:30 pm

  Snyggt :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.