0
1 In Archive

Cages and bars

Jag är helkär i Jean Paul Gaultiers senaste couture-kollektion. Couture i en bur kan vi kalla det då just buren är ett återkommande element i designen. Är man trött på traditionella bröllop och vill tänka lite utanför lådan (buren?) så kan man alltid blicka mot slöjan som ser ut som något hämtat ur en riktigt hardcore sci-fi-serie. Eller så kan man skippa de vanliga håruppsättningarna och montera på ett torn av löshår i klass med en riktig rymdstation. Lägg till fantastisk skräddarkonst, förtrollande färger och fantastiska klänningar så har du Gaultier i ett nötskal. Eller en bur.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sussi
    04/07/2008 at 5:34 pm

    Vackert, inspirerande, vackert, finner inte ord kan inte få nog ögongodis!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.