0
6 In Mode

Zip up

Det är något med överdimensionerade detaljer och teskedsgumme-proportioner. När något blir för stor eller för smått. Eller åtminstone saker som i vanliga fall är ganska standardiserade, typ dragkedjor. Marios Schwabs vita klänning från 2007 ovan går en snäv balansgång mellan att vara stel och busig.
Dragkedjan markerar tydligt att den är till för att sluta igen.
Ändå är den liksom lite för stor och lite för lätt att råka dra ner..

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  izme
  22/06/2008 at 8:37 pm

  Jag måste säga att jag gillar den. Den skulle kunna vara som prydnad bättre än en vanlig dragkedja just för att den är verkligen lätt att dra ner. vem som helst kan ju bara ta och dra ner den och det skulle ju inte vara så jätteroligt.

 • Reply
  linda
  22/06/2008 at 4:06 pm

  jag älskar den!

 • Reply
  amanda
  22/06/2008 at 1:50 pm

  hur hittar du alla dessa bilder?

 • Reply
  Matilda
  21/06/2008 at 9:43 pm

  Sjukt skönt. Fortfarande helt utmattad efter studenten, men jag antar att det är så det ska vara ;) Tråkigt att vi inte hann ses när jag var i Sthlm, önskar att jag hann åka upp igen i sommar… Blir det ngn semester för dig? :) Kram!

 • Reply
  Loli
  21/06/2008 at 11:58 am

  Matilda: jaa, så himla skönt att vara ledig! :) du då?

 • Reply
  Matilda
  21/06/2008 at 11:31 am

  Oh, jag gillar dragkedjan! Har du haft ett bra sommarlov hittills? Kram!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.