0
4 In Inspiration

Malèna

Usel rollpresentation aside – shit vad snygg Belucci var i filmen Malèna. Ja, inte i rollen då, det enda karaktärsdragen jag tycktes urskilja var sänkta ögonlock. Repliksmässigt så sa hon kanske sammanlagt 10 meningar under hela fimen trots huvudrollen. Men nu bortser vi från det och kollar modemässigt och i den aspekten är hon så mycket snyggare än alla de andra hungriga modellerna i den här bloggens bildregister.

Någon annan som sett filmen? Vad tyckte ni?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mothersvea
  17/06/2008 at 6:28 pm

  Jag tycker att filmen ar riktigt bra men framfor allt pa grund av att resten av skadespelarna bar upp filmen, men visst, Monica Beluccis jobb ar ju att se sa vacker ut som hon bara kan och det lyckas hon ju utmarkt med !! Hon ar vad man kan kalla en riktig "kvinna"

 • Reply
  Carolina
  17/06/2008 at 5:36 pm

  Jag har sett filmen och vet inte vad jag tycker om den egentligen. Belucci är vacker, särskilt kläderna alltså, och visst är det synd om henne. Ingen ska behöva lida för att de är vackra, men samtidigt har jag full förståelse för alla de andra kvinnorna i byn. Men, igen, tyvärr ska många kvinnor alltid hacka på andra kvinnor och inte på sina män istället, när de är de riktiga bovarna… det är bedrövligt.

 • Reply
  Loli
  17/06/2008 at 4:16 pm

  Daniela: jaa, kanske :)

 • Reply
  Daniela
  16/06/2008 at 10:46 pm

  Jag har filmen hemma och tycker den är bra…..Belucci är så förbannat snygg i den här filmen! Jag tycker det är ganska fint att hon inte har så mycket repliker, det gör hennes karaktär mer mystisk :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.