0
5 In Archive

Frukost och sånt

Idag var en mysig dag. Först åt jag frukost i typ 4 timmar hos Karin med en massa fina människor. Sen fikade vi lite till. Lånade några böcker. Lite pjäser till i höst (engagemang är ordet). Fikade ännu en gång med Ellen. Träffade Jesper. Kramade alla. Åt en massa. Kramades lite till.

Fin dag.
Er då? Vad gjorde ni?
Berätta :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sofia
  13/06/2008 at 12:42 pm

  Åh, jag stressade runt som en galning och hann bara göra hälften av vad jag skulle ha gjort :(

 • Reply
  Julia
  13/06/2008 at 8:32 am

  Jag jobbade nästan hela dagen, hade tre spelningar. Sen hann jag också springa till saluhallen och köpa mat, cykla hem och se hästar, baka pizza, prata med lite vänner och äta bullar!

 • Reply
  sandra
  12/06/2008 at 11:11 pm

  haft skolavslutning och filmkväll med två fina vänner!

 • Reply
  Nina
  12/06/2008 at 9:58 pm

  Brunchade vid elva-tiden, och sedan ett litet dopp och sedan förhandsvisning av SATC. Kul!

 • Reply
  Marlene
  12/06/2008 at 9:09 pm

  Låter väldigt mysigt:) Själv har jag suttit hemma och varit sjuk, men jag har i alla fall ritat lite. Idag blev det en teckning på Jim Morrison. Finns att se på min blogg om du är intresserad:) Kram

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.