0
2 In Inredning

Silhuetter

Den här illis-garderoben vann en tävling i Elle interiör för inte så länge sedan. Ewa, som designat den, var trött på att ständigt leta efter den perfekta garderoben så hon skapade en själv på sin enkla IKEA-variant med hjälp av en bild på datorn och en overhead-projektor..

Jag tycker att det där med silhuetter på möbler är så himla komiskt och charmigt så jag gillar det. Men förmodligen kommer det att kännas superdaterad om några år. Aja, då är det väl bara att måla över eller måla om… :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erika
  08/06/2008 at 7:22 pm

  Fantastiskt. Och vad gör det om man tröttnar? Man kan ju somsagt måla om när man vill och måla nytt. Det vore något för min trista garderob det :)

 • Reply
  Anonymous
  06/06/2008 at 4:40 pm

  jag tyckte det var helt fantastiskt fint!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.