0
9 In Inredning

Känslor och stämningar

Inredning

På samma sätt som man på ett sätt kan utnyttja sina kläder för att uttrycka känslomässiga tillstånd så tror jag att man kan använda sig av interiörer och inredningstilar för att skapa specifika stämningar. Och det är ju också ett sätt att uttrycka sig på…

Jisses, vad flummigt det låter men jag tror att ni förstår mig – ni har läst tillräckligt många inredningsinlägg här för att tyda mina överanalyseringar :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sarah
  20/01/2008 at 3:44 am

  Har nyss flyttat hemifrån så håller på att bli mer insatt i det här med inredning.. Riktigt kul, men svårt tycker jag :)

 • Reply
  Sandra
  19/01/2008 at 9:37 pm

  Jo, det är klart. Bara det är inredningen oftast är svårare att byta än kläderna, hehe ;) Men jag gillar bilden, den är liksom.. lite lagom stökig, men ändå välorganiserad och färgglad på samma gång. Så vill jag ha det i min framtida lya. Håller på med något projekt om ‘mitt framtida boende’ i bilden och hemkunskapen, och det där… matchar det jag har i huvudet :D

 • Reply
  tiny
  19/01/2008 at 4:51 pm

  den underbara rosa stolen fångade genast min blick. Så söt att man får ont i tanden!

 • Reply
  Lisa
  19/01/2008 at 3:30 pm

  Absolut kan man det. Sen kan man ju också observera var en människa ställer sig när denne kommer in i ett rum… skitkul att sitta på museicafeer och observera, hihi…

 • Reply
  :)
  19/01/2008 at 3:14 pm

  överanalyserat skulle jag verkligen inte kalla det. visst du gillar inredning men särskilt duktigt är du då inte, tyvärr. bilderna är alltid kul att kolla på :) MEN påstå dig inte vara duktig eller duktigare än någon annan för dina skills inom inredning ligger no väldigt nära nollgränsen. sorry, det här är egentligen inte menat personligen men ja fick lite konstiga vibbar när jag läste inlägget..

 • Reply
  Stilist
  19/01/2008 at 1:12 pm

  Jag gillar verkligen de “prickiga” tavlorna i bakgrunden.

 • Reply
  Lolita
  19/01/2008 at 11:22 am

  Karla: Jaa :D
  Bokmald: Åh vad gulligt, det skulle jag vilja se :)

 • Reply
  bokmald
  19/01/2008 at 11:19 am

  Jag tror verkligen att du skulle gilla inredningen i mitt rum om man ser till de inredningsbilderna du brukar lägga upp här. Jag har rena linjer, vita möbler och accentfärgen mörklila, t.ex. mattan och kuddarna. :-)

  Men för att vara helt ärlig så blev jag inspirerad av att läsa den här bloggen när jag skulle inreda mitt rum ;-)

 • Reply
  karla
  19/01/2008 at 11:11 am

  klart att man ska trivas i hemmet och de man har på sig =)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.