0
3 In Inredning

Cleaning out my.. bahroom

Städa

När jag ser den här bilden så får jag verkligen lust att städa ut sminkväskan och fixa till i badrumskåpet. Eller okej, jag får inte lust att utföra själva städmomentet utan snarare lust att se slutresultatet. Men det ena inkluderar det andra så vi får se hur det blir med det. Tills dess kan jag kolla lite på bilden ovan ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Misha
  16/01/2008 at 10:14 am

  Som om man någonsin kommer ha disciplinen att ha så välstädat badrumsskåp… Bara att önska ju…

 • Reply
  Olyckssyster
  16/01/2008 at 9:59 am

  Den där bilden gav sannerligen inspiration!

 • Reply
  LisaMarie
  16/01/2008 at 9:31 am

  Ja den där gav verkligen lust att ha nystädat, fast jag har ganska nystädat iofs.. Men jag har alldeles för mkt grejer i ett alldeles för litet badrumsskåp för att det där ska kunna bli verklighet hos mig :p

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.