0
16 In about Lolita

Espresso

Espresso

Sista dagen på lovet är här... Kan inte säga att jag är trött men 18 timmars sömn (jag tror jag just slog något slags rekord) gör en ju inte pigg heller. Dricker lite hemmagjord espresso och konstaterar att vi behöver en espressomaskin. Ska ut en sväng med mor och spana in NKs rea, kanske hittar någon där? Sedan blir det eventuellt fika med E och E som är på Pop art-utställningenWaldemarsudde (det är sista dagen på den).

Hur ska ni spendera söndagen? :)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Anonymous
  06/01/2008 at 7:11 pm

  snygg bild =)

 • Reply
  Anonymous
  06/01/2008 at 7:10 pm

  snygg bild!

 • Reply
  LiLo
  06/01/2008 at 5:30 pm

  Idag är det lördag för mig, haha, men vet inte vad kvällens planer blir. Börjar inte förrens på tisdag iallafall.. :)

 • Reply
  Therése
  06/01/2008 at 5:29 pm

  Långfika på Wayne’s i stan med bästa vännen. Latte i stora mängder och skvaller! Sedan bänkar jag mig i soffan framför Victoria’s secret visningen!

 • Reply
  Malin
  06/01/2008 at 4:36 pm

  Nu, inne! Vi har kallt här uppe brr.. :)

 • Reply
  Mags
  06/01/2008 at 4:14 pm

  Jag har tillbringat min efm med att se snöflingorna drumla in över staden, och funderat på de facto att trots att jag KÄNNER mig icke en dag över 30something, så sätter åren sina spår i kroppen, man blir stelare, fetare och allt det där som man aldrig varit, och förfallet går FORT!!! Och följdfunderingen vart att nu- och jag menar NU, inte sen, imorgon, snart, utan NU är läget att verkligen se över sina kostvanor och sina träningsrutiner. När jag arbetade med hästar på heltid, och red 4-6 hästar om dagen, då vart liksom hälsan och kroppen med per automatik. Mitt nuvarande, kombo butiken och högskolestudier, gör att jag är alltmer stillasittande. Så kontentan av allt mitt funderande under eftermiddagen,och lite beklagande i min egen blogg, slutade med en rask och uppfriskande promenix i snöyran och ett beslut om att börja med poweryogan igen, har haft den liggandes på is sedan en tid, och damn, vad mycket bättre jag känner mig nu :)I love nya år och handfasta nya beslut. Nu ska jag bara leva upp till det också :/

 • Reply
  Runway
  06/01/2008 at 4:12 pm

  Vad roligt att du ska gå på den utställningen, jag var där igår, min favorit vart direkt Roy’s.
  Hoppas ni får det trevligt. Kram!

 • Reply
  Linnea
  06/01/2008 at 4:04 pm

  vilken fin bild, var kommer den ifrån? :)

 • Reply
  bella
  06/01/2008 at 3:44 pm

  nähe, 18 timmar?!

  åhnej, jag som ville se pop art-utställningen. damn. jag har skjutit upp det ända sedan den öppnade i september.

 • Reply
  Annie
  06/01/2008 at 3:41 pm

  Ush, jag tycker lovet har gått för fort!

 • Reply
  Rosie
  06/01/2008 at 2:38 pm

  Har du ens besvarat frågorna som folk skickade in? :P

  man är ju nyfiken och jag tycker att jag kollat varje dag, har jag missat det eller har du fortf inte svarat på dem?

  din blogg är jättefin btw! :D

 • Reply
  Felicia
  06/01/2008 at 2:38 pm

  Jag har faktiskt inga planer förutom att städa lite på mitt rum och fixa lite nu innan skolan drar igång imorgon=(.Jag är inte på hugget till att göra saker nu,så jag tar det lungt,för det kommer bli en hektisk vecka=).Ha en toppensöndag,och glöm inte VS Fashionshow ikväll 20.00 kanal 3

 • Reply
  Beth
  06/01/2008 at 2:34 pm

  Vila. Samla kraft inför skolstarten :P Läsa tidningar och någon bok, dricka varm oboy, vara glad över att jag inte är ute i skitvädret och kanske kolla på någon film eller några houseavsnitt. Haha, ja – jag är lat. Idag har jag rätten att vara det:P

 • Reply
  Sandra
  06/01/2008 at 2:12 pm

  18 timmar!! :P
  Min söndag består av hemmamys..är så grått ute så jag orkar inte med annat..

 • Reply
  Elsa
  06/01/2008 at 1:59 pm

  spenderar söndagen med å försöka hitta Salvatore Ferragamos “Fiera” men hittar den inte. Vet du var man kan få tag på den? Hade uppskattats. Tack tack hjärtattack

 • Reply
  Line
  06/01/2008 at 1:38 pm

  Min söndag kommer att spederas med pojkvännen framför Sex and the City ätandes vårrullar i sängen;) man måste ju njuta lite nu innan skolan börjar igen..
  sedan får bloggen nog sig ett hello aswell:P

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.