0
3 In Beauty

Pyssliga produkter

Smink

Pyssligt smink rockar. High-tech-produkter som man inte behöver egentligen men som gör att man känner sig… pysslig. Och sådär barnsligt belåten – som om man fått en god chokladbit inslaget i guldigt Kalle och Chokladfabriken-papper på en vanlig tisdag. Eller som när man bara är glad – utan egentligen anledning…

Och eftersom att en nöjd uppsyn avspeglas på utseendet så blir man ju lite finare. Eller iaf mer tillgänglig och inbjudande. Så pyssliga saker funkar… ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  nicolina
  30/12/2007 at 4:45 pm

  Du är bra på kläder har jag fått intrycket av, och jag vill ha hjälp med min nyårsoutfit! Kika in på min blogg så har jag gjort klippdockor med mig själv :D haha

 • Reply
  Peter
  30/12/2007 at 4:38 pm

  Hello Mrs. Lolita!

  Har du hört Moi Lolita, låten? Toppenbra

  kram

 • Reply
  Jenny
  30/12/2007 at 4:38 pm

  mycket bra produkter!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.