0
9 In Konst

Vart finns inspirationen?

Inspiration

Inspiration finns överallt – det gäller bara att kunna se…
Vilka är dina inspirationskällor? :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Den där D
  20/11/2007 at 3:20 pm

  Leksaksaffärer!!!!

 • Reply
  Jennifer
  19/11/2007 at 7:14 pm

  Underbara bilder. Jag tycker verkligen om blandningen av gammalt och nytt och alla de olika färgerna.
  Jag blir inspererad av andra. faktiskt. det finns en tjej på Youtube som heter val’s art diary. hon postar videor varje söndag där hon pratar om nått on funderat över den sista tiden och så målar hon, man får se hela processen och resultatet, hon är RIKTIGT duktig! jag blir mycket inspirerad av henne. får mig att vilka hålla på med konst också.
  kram

 • Reply
  Elise
  19/11/2007 at 4:26 pm

  Min inspiration kommer från saker jag gillar. Min familj, mina vänner, allt jag älskar får mig att inspireras och känna mig så lugn! Mina speciella inspirationer kommer från färger, känslor, allt jag ser och inte ser. Bilden du la in är väldigt lekful och gav mig tillräckligt med inspiration. Fortsätt lägga in såna bilder, det gör underverk! Vad är dina inspirationskällor? Ha det riktigt riktigt bra :)

 • Reply
  Hang
  19/11/2007 at 3:48 pm

  Precis ALLT!

 • Reply
  sabisen
  19/11/2007 at 1:23 pm

  Jag får inspiration från allt jag ser. Butiksinredning, när jag är på besök hos folk, filmer, media. Ibland när jag ser någon ha på sig ett plagg i nåt snyggt tyg kan jag få för mig att hitta något liknande i någon tygaffär och så något snyggt till hemmet. Så jag får verkligen inspiration från allt jag tittar på.. mer eller mindre :-)
  *s*

 • Reply
  Ella
  19/11/2007 at 10:55 am

  Hej lolita! älskar din blogg!
  Jag blev inspirerad av bilden med dörren, tycjet dte var härlig med guld dekorationer.. undrade vart du fick den ifrån och om det fanns mer liknande nånstans?=)

 • Reply
  astrid
  19/11/2007 at 10:38 am

  träd,
  fina bilder

 • Reply
  Anna
  19/11/2007 at 6:14 am

  TCM är oslagbart!

 • Reply
  Nathalie
  19/11/2007 at 12:39 am

  så gulliga bilder, allt är så sockersött liksom

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.