0
10 In about Lolita

Till pappa

Fars dag

Snart är det fars dag och även om jag är lite less på kommersiella högtider så känner jag mig alltid så fräck om jag förbiser mor och far under dagen då alla firar sina föräldrar… Brukar därför köpa någon liten bakelse på Chokladfabriken till pappa och några modetidningar åt mamma. I år ska jag nog satsa på att ge bort en supersnyggt förpackad present till far. Både för att det är kul att göra och att få. Som dessa ovan – vit choklad med torkad frukt och nötter i duvblå och chokladfärgade askar med Hermésinspirerade band.. :)

Brukar ni köpa presenter eller fira fars dag?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  karin
  07/11/2007 at 10:08 pm

  vet inte om den förra kommentaren postades, så jag postar en till: Brukar faktiskt glömma bort fars dag ganska ofta :S Sist glömde jag t.o.m. bort pappas födelsedag :O men det var för att det hände så mycket annat den dagen. Kom ju på det senare på dagen, men ändå.. Så jag tänkte köpa nått fint (men inte för dyrt) till på söndag istället. Skriv gärna nått tips :)

 • Reply
  karin
  07/11/2007 at 10:05 pm

  jag brukar alltid glömma att det är fars dag :S sist glömde jag faktiskt pappas födelsedag :O men jag skyller på att vi skulle upp tidigt och åka och kolla på lägenheter :P fast jag kom ju på det senare på dan. Men därför tänkte jag se till att köpa nått fint (men inte alltför dyrt) till på söndag istället. Alla tips uppskattas! :)

 • Reply
  Weronica
  07/11/2007 at 8:20 pm

  Vilka fantastiska förpackningar och tillika innehåll. Jag är förpackningsnörd av stora mått och detta var rent tittgodis :-)

 • Reply
  Becka
  07/11/2007 at 5:56 pm

  så söta!!!:)

 • Reply
  :)
  07/11/2007 at 2:53 pm

  såklart! vi både firar och ger presenter :)

 • Reply
  anna
  07/11/2007 at 1:05 pm

  Ser helt underbart ut!

 • Reply
  DONNASANDRA
  07/11/2007 at 10:08 am

  Brukar det men mor och far är utomlands på semester…

 • Reply
  LisaMarie
  07/11/2007 at 9:32 am

  Åh vad fint! :D Som sagt, snygga förpackningar är grejen :p Vi brukar fira Fars dag i min familj så i helgen ska jag hem till mor och far :)

  Jag föstår visserligen om man stör sig på det kommersiella i såna här högtider (egentligen i ALLA högtider) men tycker ändå att man ska ta tillfället i akt att förgylla vardagen och visa sin uppskattning för i det här fallet sin pappa. Dessutom kan man ju faktiskt fira utan att köpa något :)

 • Reply
  Filippas mode
  07/11/2007 at 8:38 am

  Okej, det där ser ju inte lite gott ut…
  Fan också, nu blev jag godissugen. Klockan 10 på morgonen. Inte bra!

 • Reply
  Amanda
  07/11/2007 at 8:08 am

  Fiffig present, sånt som alltid uppskattas
  också! =)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.