0
10 In Mode

All that glitters

All that glitters

Mer vårtrender 08 på ingång… Paljetttrenden är visserligen inte särskilt ny men i vår höjs kraven på paljettdekoren något. Det ska snarare vara Coutureaktiga detaljer än en glittrig topp med matt baksida. Lanvin har gjort några drömnummer som man bara vill rama in och ha på väggen men jag tror (och hoppas) att kedjorna kommer att haka på med budgetalternativ. Har t ex spanat in ett otroligt fin paljettbeströdd H&M-klänning i körsbärsrött, Om jag inte hittar något paljettaktigt här i London, så kanske den blir min..
Vad tycker ni om paljettbeströdda plagg?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  rolex kopia
  29/10/2007 at 4:20 pm

  högklass kopia i box
  sek 2.500

 • Reply
  Mici
  29/10/2007 at 3:40 pm

  Älskar paljetter! Men det är svårburet. Som tur är så är jag gammal konståkerska och har fått chansen att bära tusentals paljetter i mina dar!

 • Reply
  Marlene
  29/10/2007 at 1:44 pm

  Jag tycker att butikskedjorna har varit aldeles för försiktiga angående pajettrenden… antingen har det varit svart, guld eller silver. Visserligen så har metallictrenden varit väldigt stor nu ett tag, och två flugor i en smäll är ju sällan fel. Men de klänningarna som syns på bilden som du la upp nu från Lanvin är helt fantastiska! Jag tycker att färgerna är helt oemotståndliga och om man inte vill vara main-streem så är detta helt klart it!

 • Reply
  Hanna
  29/10/2007 at 1:41 pm

  Har en outfit med en paljettklänning på min blogg. Fast jag har dämpat ner det lite i den övriga klädsen. Paljetter är ju supersnyggt på festen, speciellt om man vill synas. Ha det gôtt och checka gärna in min blogg :)

 • Reply
  Maria
  29/10/2007 at 12:26 pm

  Jag tycker det är supersnyggt med paljetter, speciellt till fest! :) Så kul att det håller ännu nästa vår!

 • Reply
  Sanna
  29/10/2007 at 10:56 am

  Paljetter är inget för mig, men väldigt snyggt när det glänser och glittrar om dem :)

 • Reply
  LisaMarie
  29/10/2007 at 10:27 am

  Jadu, det där med paljetter är lite svårt tycker jag :p Jag tycker absolut inte om när det ser “disco-aktigt” ut… Däremot kan det vara snyggt på utvalda ställen på ett plagg… Snyggast tycker jag nog att det är på coctail/party-klänningar eller balklänningar, men det kan vara rätt fint på en fint stickad kofta också…

 • Reply
  lisette
  29/10/2007 at 10:22 am

  Jag älskar paljetter! Man blir pigg och glad av dem på nått sätt. :) Funderar faktiskt på att sy mig själv en klänning med paljettdekor.

 • Reply
  Märit
  29/10/2007 at 9:55 am

  Hej, hoppas du har en underbar trip till UK, vilket jag förstår att du har. Angående paljetter ? så är jag absolut för. Strama upp med strikta stuprörsbyxor, anlägga vintage med virvlande lager av kjoltyg, tufft rocker med jeans, elegant med chanel. En paljett kan aldrig vara fel.

  En gång per år har vi en stor tillställning i vår stad som heter Guldgalan ? en företagarevenemang som utlyser duktiga entreprenörer och eldsjälar i länet. En sorts mini Oscar Award. Då går stadens kvinnor på frisörsalong och gör uppsättningar, det är mängder av frasande långklänningar, handskar, smokings, röda läppar ? och massor av paljetter. Stans affärer skyltar med svart, glittrigt och flärdfullt inför den här dagen. Det har blivit en stor och viktig tradition i det Östersundska höstmörkret. Då är det är gala och det är definitivt paljetter!!!

  Hälsningar och ha det bra! / Märit

 • Reply
  Alexandra
  29/10/2007 at 9:39 am

  Älskar det :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.