0
3 In Mode

Keen on Halloween

Sonias Halloween

Halloween – kommersiellt? Jaa, det tycker jag verkligen men jag gillar allt som har med stämning att göra :) Och vad är mer stämningsfullt än en pumpafärgad Sonia Rykiel-klänning i svävande chiffong? Eller en vanlig svart klänning (till mindre maskeradliknande tillställningar) med lysande oranga skor? Och så sminket… Har skrivit om det förr – det måste testas någon gång. Love it. Brukar ni fira Halloween?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Heidi
  25/10/2007 at 5:47 pm

  Brukade ha maskerader med mina vänner när vi var yngre men jag tror inte att det blir något i år eftersom en av mina närmaste vänner dog i sommras. Det skulle kännas som att van ära hans minne genom att ha en Halloweenfest.

 • Reply
  Dashy
  25/10/2007 at 2:47 pm

  Ja Halloween är kommerisellt som tusan men det är även otroligt kul att få klä ut sig och allt som hör till. Dem flesta högtider är ju ganska hypade idag men det hindrar inte mig i alla fall att fira dem. :)

 • Reply
  Antonia
  25/10/2007 at 11:14 am

  härlig klänning en sån pumpa borde man va på halloween festen! Skorna var jättefina är dd fron chloé?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.