0
4 In Archive

Vintermode

Vintertankar

Rue du Mails höstkollektion

Efter mycket vårfokus så vänder jag nu säsongsklockan bakåt mot något betydligt mer aktuellt – vintermodet. Först ut är stövlarna och klänningarna som jag kommer att satsa på (om jag hittar alternativ som motsvarar förväntningarna förstås :)…

Passform
Är ute efter stövlar med passform och med det menar jag, som jag tidigare nämnt, att de ska vara insydda och formade efter benet. Typ som dessa. Lagom tighta nertill och mer öppnade upptill.

Lack

Lackstövlar blir en snygg kontrast till helsvarta outfits med många matta plagg (t ex en stickad kofta, en kappa, kjol och så glänsande stövlar) men de är också snygga till mer uppklädda tillfällen. Har faktiskt spanat in ett par.. Mer om det i ett annat inlägg :)

Tyll-perfektion
På tal om röda klänningar – den perfekta lilla röda för min del infinnes i Rue du Mails höstkollektion. Klockformad, vid kjol med Oscar de la Renta-aktig ringning med en massa svart och vitt tyll som ser ut att börja vid midjan.. Måste hitta alternativt sy själv. Tyllunderkjolar kan man ju hitta second hand…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lolita
  10/10/2007 at 8:51 am

  Tyll är bäst :D

 • Reply
  Frida
  10/10/2007 at 8:48 am

  Tyll!? Hurra hurra det är så fint!

 • Reply
  angelica
  10/10/2007 at 8:46 am

  alltid lika snyggt med rött!

 • Reply
  fashionholic
  10/10/2007 at 8:29 am

  jag håller med.. lack stövlar är väldigt coolt och sticker ut bra!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.