0
11 In Gossip

More Sex!

Sex and the City

Jag går igång på det här alltså! Tänk att det snuskigaste, mest förbjudna man kan göra i modebloggvärlden är att skriva om Sex and the City-filmen. Det är helt fantastiskt… :)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Christine
  04/10/2007 at 9:33 am

  Amen nu får ni sluta skriva om filmen! Är ju inte lönt att se den sen…. Den kommer ju sen, går det inte att vänta? ;-)

 • Reply
  Matilda
  03/10/2007 at 9:38 pm

  Fin blogg :)

 • Reply
  Fredrik
  03/10/2007 at 9:01 pm

  oj grymmt snygg som brunnet!

 • Reply
  Vanessa C
  03/10/2007 at 8:54 pm

  Hej!
  Jag har läst din blogg i flera månader, och jag gillar den skarpt!
  Men… Jag tycker verkligen inte om att bilderna från inspelningen av SATC läggs ut. I början var det jättekul att se. Visst hade man saknat Carrie och tjejerna, och det var härligt att se att Mr.Big och Carrie var fortfarande var tillsammans! Men, tidigare idag när jag, som vanligt, gick in på Lolita-bloggen, så får jag syn på bilden där Carrie bär en bröllopsklänning. Och då kände jag att de får räcka. Jag tror att det finns många tjejer som tycker om att se dessa bilder. Men jag vet också att de finns flera av oss som tycker det är lite trist och tråkigt att man får reda på vissa saker, och se alla outfits långt innan man sett filmen.
  Mitt förslag är att om du vill fortsätta dela med dig av bilderna från SATC-inspelningen, så skulle du ju kunna länka till dem. Alltså istället för att visa dem direkt på din sida, så vore det bättre om de fanns en länk man kunde gå in på om man nu vill se. För på så sätt har man åtminstone ett val.
  Nu är det en del som kommer bojkotta, sluta besöka vissa bloggar osv. Jag vill ju fortsätta besöka din blogg, såklart. Så jag hoppas att du kan ta till dig utav de jag sagt.
  / Vanessa

 • Reply
  Anna
  03/10/2007 at 8:22 pm

  Shit vad du är skön ;) gillar verkligen din blogg för övrigt

 • Reply
  ida
  03/10/2007 at 8:14 pm

  la upp bilder förut men blev uppmanad att ta bort dom, kanske kommer dom upp nån dag framöver igen iaf :)

 • Reply
  Elisabet
  03/10/2007 at 8:08 pm

  SJp s outfit= sååå snygg!

 • Reply
  Nanó
  03/10/2007 at 8:06 pm

  Ja, tänk om unga tjejer kunde engagera sig lika flitigt i något annat? Som bevarande av världsfreden, rysslands dåliga val av president eller något annat viktigt. Vart är världen påväg?
  Jag tycker det är kul att du luskar fram bilderna från filmerna. Filmen är så mycket mer än bara lite bilder, dessutom visas ju säker de viktigaste händelserna i trailern?
  Jag ser hur som helst inget djävulskt i detta:/

 • Reply
  Anonymous
  03/10/2007 at 7:58 pm

  Ja, haha, jag läste en hel del upprörda kommentarer på andra bloggar och då MÅSTE jag ju bara in här och kolla vad som var grejen, och det enda jag nu kan säga är “Va? Var det inte mer?” Att det där skulle hända var väl egentligen rätt så väntat och inte nån väldigt big deal.. I’m on your side :)

 • Reply
  Tobias
  03/10/2007 at 7:35 pm

  haha inte lite påsar ;)

 • Reply
  Weronica
  03/10/2007 at 6:44 pm

  Haha! Visst är världen fantastisk ;-)! Jag är hopplöst nyfiken och tittar gärna på bilder här och var, men det är ju jag det. Filmen blir ju ändå något helt annat!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.