0
0 In Inspiration

Inredningsdesignern

The interior designer

Inredningsdesignern går på mässor, antecknar idéer i sina Bookbinder-block och lunchar tillsammans med vänninan på favorit konditoriet. Klädseln varierar men fördelen med jobbet är att hon kan frossa i välgjorda plagg då de inte riskeras att slitas. Pengarna investeras i det största intresset – underbara möbler, men kläderna (som föredras chica och stilrena) inhandlas på diverse reor världen över under resorna… ;)

Jacka: Miu Miu – i fel sammanhang – gräslig. I rätt sammanhang – helt underbar! De tuffare skorna gör jackan mindre pryd men tillsammans med den stilrena klänningen så utstrålar den ändå personlighet.
Väska: Brian Atwood – förutom den laptopväskan så får clutchen följa med på mässorna. Den här rosenprydda, leopardmönstrade kreationen är en personlig favorit!
Sko: Fendi – snörning, krokoprägling, assymetrisk klack och lätt platå = min drömsko i höst.
Klänning: Diane von Furstenberg – den här klänningen är så perfekt den kan bli! Älskar ringningen, längden och dekoren upptill.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.