0
1 In Archive

Marios vår

Marios Schwab

Marios Schwabs kollektion är som style uttrycker det både ungomlig, stark och feminin på samma gång. Hans intresse för anatomi och mikroskopiska bilder syns tydligt i skärningarna – det är som om en kirurg satt sig vid symaskinen och skapat ett andra skinn av kvalitéer som draperat jersey och silke. Mönstrena blir den fulländande kontrasten som mjukar upp de hårdare detaljerna – de känns både nyskapande och tillbakablickande. Gillar dessutom den enkla stylingen med klasiska skor och avskalat med makeup och hårprodukter – det lämnar utrymme för kläderna utan att för den delen sluka bärarinnan.

Vad tycker ni om kollektionen? :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maria
    19/09/2007 at 6:45 am

    Jag gillar den verkligen, när man kollar noga ser man alla underbara detaljer!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.