0
35 In Beauty

Dagens smink + morgonrutin

Lolitas smink

Ni ville ha fler bilder och mer personliga inlägg så då visar jag dagens sminkning (använde dessutom en bra ögonpenna som jag vill tipsa om :) Poserna är lite stiffa eftersom att jag ansträngde mig för att inte le eller göra mig till för mycket – jag är alltså inte elak, bara neutral (låter ju trovärdigt? :P).

Först tvättar jag ansiktet med Cliniques rengöringslotion, den milda varianten. Sen använder jag Dr Hauschkas ansiktsmjölk som återfuktar härligt och doftar underbart av ros. Väntar tills denna har gått in och sedan applicerar jag lite av Loréals mineralpuder för att jämna ut hyn så att den blir matt. Efter det borstar jag på lite persikofärgat rouge (fast det syns ju verkligen inte på de här bilderna) och highlightar kinderna med vaselin. Böjer ögonfransarna med Shu Uemuras ögonfransböjare och målar lite med en ljus ögonpenna från Shiseido. Avslutar med rött, återfuktande lipbalm från Benefit. Var lat när jag tog bilden men brukar jämna till ögonbrynen lite mer med en borste. Det hela tar ca 5-10 min.

Nu är jag nyfiken på era morgonrutiner och sminkningar… :)

You Might Also Like

35 Comments

 • Reply
  isabel
  21/09/2007 at 1:46 pm

  sådär lite valentino-modell/frida kahlo’ish :)

 • Reply
  maddo
  19/09/2007 at 3:59 pm

  vilken hy du har!!! man blir ju int elite avis,,

 • Reply
  Ella
  19/09/2007 at 2:56 pm

  Vilken vacker hy du har!
  Har nån någonsin sagt att du liknar rachel waisz lr norah jones? för det gör du verkligen.. en liten blandning av dom båda!=)

 • Reply
  Helena
  19/09/2007 at 2:01 pm

  Jag använder också Loreals mineralpuder, men tycker den är besvärlig att applicera. Det faller alltid massor av puder från borsten som är omöjligt att få att lossa med våt trasa. Så jag har tagit det till min vana att pudra mig ovanför gårdagens tidning som jag sedan kastar bort…

 • Reply
  Rosanna
  19/09/2007 at 8:36 am

  oj, vilken fin hårfärg och fint hår du har! :) Du är inte helsvensk?

 • Reply
  Lolita
  18/09/2007 at 10:07 pm

  Baby Milo: Jättefina! :)
  Stereostyle: Vad gulligt :D
  Lollo: Tack! =)
  —: Tack! Loreals sminkprodukter är nog bland de bästa i budgetväg – speciellt mineralserien! Anastasias eyebrow kit låter faktiskt spännande, har hört en massa bra om det :)
  Linnea: Gud vad sött av dig, tack! :D
  Victoria: Men man behöver ju egentligen inte så mycket i skolan. Ibland är det dock kul att piffa till sig lite extra =)
  Beth: Tack! :D Vad bra mascaratips, det ska jag testa!
  Emma: Åh Benefit! Förpackningarna, produkterna… de är bäst helt enkelt. Minns första gången jag testade Benetint i Paris – vilken lycka! ;)
  Adelina: Tack!! :D
  Inte Bridget: Kul att du tycker det och tack sp jättemycket =)
  Veronica: Just nu är det ett från makeupstore men jag skulle gärna vilja testa något mineralrouge.. :)
  Linnea: Tack :D
  Rana: Naaw! Tusen tack ! :D
  Rebecca: Vad gullig du är!
  Johanna: Aw, tack :D
  Piccolina: Fin :)
  Tobias: Tack :D
  Funnyface: Vad gulligt! Jag är 1.75 :)
  Alex: Hårspray på brynen är ju helt genialt! Har aldrig tänkt på det förr! Tack för tipset :)
  Erica: Åh, det är suveränt! Det ligger i en smart liten burk där borsten sitter på locket och locket har en extra plasthylsa.. :)
  Pernilla: Tack! Får ha dem så lite oftare då :)
  Katri: Vad fint av dig – tack! :D Om du känner dig naken utan smink så kan du testa ansiktslotion med lite färg i (Aco har bland andra två nyanser, en för ljus och en för mörkare hy). Det ger ett naturligt och fräscht resultat eftersom at det smälter in i hyn men lotionen jämnar samtidigt ut och täcker ojämnheter.
  Sabina: Åh, tack! :D
  Camilla: Tack!! :D

 • Reply
  Camilla
  18/09/2007 at 9:45 pm

  Vilka vackra ögonbryn du har! Du med btw! :)

 • Reply
  sabina
  18/09/2007 at 9:34 pm

  Du är vacker!

 • Reply
  Katri
  18/09/2007 at 9:24 pm

  verkligen jättefint! Tänk den som vore så naturligt vacker som du! Jag använder concealer, lumene cremepuder och kajal, ögonskugga, eyeliner och mascara – varje dag jag ska utanför dörren, förrutom varma sommardagar när det bara blir cremeögonskugga och vattenfast mascara. Annars känner jag mig naken. Men du är verkligen inspirerande med den naturliga looken. Tack för en toppenblogg! (speciellt om du riktar in den mot att bli lite mer personlig)

 • Reply
  Pernilla
  18/09/2007 at 9:19 pm

  ÅH, så vacker du är. Förresten så tycker jag att dina ögonbryn ser riktigt snygga ut när de är lite “ofixade” :)

 • Reply
  Erica
  18/09/2007 at 9:11 pm

  Jag sminkar mej jättelite till vardags, mascara lite concealer och puder, sen får det duga;)
  Är det där mineralpudret bra förresten?
  Är det den som det är borste och pudret i samma bruk, eller hur man nu ska förklara, haha?

 • Reply
  alex
  18/09/2007 at 8:50 pm

  jag lägger ner tid på håret, för jag tycker personligen att det ger ett större intryck än själva sminket. men jämnar ut det huden med en fundation och mineralpuder för att få det mattare. sedan på med lite mascara.
  Däremot har jag en egen liten hårspray för mina ögonbryn, Proffs mini,mini. Superbra. Sprayar på fingret och drar två gånger över varje bryn, voila!
  Dom håller sej på plats och dom blir en mer naturlig nyans med mitt hår!

 • Reply
  Louise
  18/09/2007 at 8:27 pm

  Vill du inte godkänna mina kommentarer ;)

 • Reply
  Kroknäsa
  18/09/2007 at 8:23 pm

  Hahahaha, du har ju större näsa än Katrin Schulman

 • Reply
  funnyface84
  18/09/2007 at 7:57 pm

  stiff? du ser jättebra ut. hur lång är du? hade kunnat vara model

 • Reply
  Tobias
  18/09/2007 at 7:25 pm

  Snyggt sminkat faktiskt :)

 • Reply
  piccolina
  18/09/2007 at 7:23 pm

  mkt bra tips där (; kolla in min blogg e ni gulliga… tihi !

 • Reply
  johanna
  18/09/2007 at 7:00 pm

  snygging (;

 • Reply
  Rebecca
  18/09/2007 at 6:43 pm

  Väldigt vackert ansikte!

 • Reply
  Louise
  18/09/2007 at 6:19 pm

  Jasså du har också dagens sminkning. haha!

 • Reply
  Rana
  18/09/2007 at 6:16 pm

  men gaaah kvinna. VACKER ÄR ORDET.

 • Reply
  Linnea =)
  18/09/2007 at 6:15 pm

  väldigt naturligt och vackert… =)

 • Reply
  veronica
  18/09/2007 at 6:05 pm

  vad är det för rouge du använder?

 • Reply
  Inte Bridget
  18/09/2007 at 5:53 pm

  Vad roligt att se ditt ansikte! Du är verkligen naturligt söt.

 • Reply
  adelina
  18/09/2007 at 5:20 pm

  oh, vad fina ögonbryn du har!:)

 • Reply
  elin
  18/09/2007 at 5:18 pm

  Jag går direkt och tvättar ansiktet/smörjer ín mig på morgonen, sen äter jag frukost och återvänder till sminket.. Använder samma foundation (jätte bra ju!), rouge, eyliner och mascara… sen är det klart.. brukar gå ganska fort. särskilt sedan jag bytte foundation eftersom det tog mycket längre tid att arbeta fram ett jämnare resultat med “vanlig” foundation… :)

 • Reply
  Linnea
  18/09/2007 at 5:13 pm

  Jättekul att du tar åt dig av kommentarerna :) duktig du är på att sminka dig. det blev fint

 • Reply
  Emma
  18/09/2007 at 5:12 pm

  Bara älskar Benefit! De har även en jättebra foundation som innehåller solskyddsfaktor och fuktcreme, och som anpassar sig efter hudens ton (=passar alla oavsett hudton!).

 • Reply
  Beth
  18/09/2007 at 5:12 pm

  Var SÅ nära att posta en dagens makeup i förrgår :P Lite konstigt att det är så ovanligt.
  Ser i alla fall jättefint ut! (: Är så avundsjuk på dina ögonbryn och ditt fina hår (: Och det där läppbalsamet ser ut att ha en jättesöt nyans.
  Jag själv gör jätteolika från dag till dag. Men jag smörjer alltid in ansiktet med OLAY beauty fluid classic (jag är nästan säker på att den heter så:P) och använder en mascara som jag aplicerar med hjälp av en annan, ren mascaraborste (: Då gör jag som så att jag har sparat en gammal borste som jag gillade mycket (medan jag gillade den smuliga mascaran mindre) och sedan “skrapar” jag av mascaran på den rena borsten som jag sedan applicerar på ögonfransarna… eqauls inga klumpar (:

 • Reply
  victoria
  18/09/2007 at 4:58 pm

  haha, till skolan sminkar jag mig inte så noga. Foundation, puder, kajal och mascara ;P

 • Reply
  Linnea
  18/09/2007 at 4:55 pm

  Du är otroligt vacker och din hy- flawless!

 • Reply
  Anonymous
  18/09/2007 at 4:48 pm

  Wow! Totalt felfri hy, du har verkligen hittat rätt produkter. Jag använder Shiseido foundation, benefits rouge och ögonbrynen fixar jag med anastasia eye brow kit, jättebra! Jag använder också cliniques produkter, men då de är lite starka ibland har jag infört dermalogica i min morgonrutin, funkar toppen.
  Jag skulle vilja testa Loreals mineralpuder, det har fått väldigt bra recensioner.

 • Reply
  lollo
  18/09/2007 at 4:42 pm

  oj,värkligen naturligt sminkat!, syns knappt att du har något sminkpå dig :O.
  God fortsättning med bloggandet!/kram lollo

 • Reply
  STEREOSTYLE
  18/09/2007 at 4:34 pm

  V-A-C-K-E-R-T!
  Visit me!

 • Reply
  Baby Milo
  18/09/2007 at 4:34 pm

  Kolla in mina sminkningar, som jag dock inte gjort själv på min blogg.. Ska försöka komma ihåg imorgon att ta ett kort på mitt vardagssmink..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.