0
4 In Inredning

Leather forecast

Skin furniture

Det är inte bara inom modet som skinntrenden tagit oss med storm. Även i inredningsväg har skinnkjolen fått sig en motsvarighet – skinnstolen. Och läder som material dyker upp både på lampskärmar i ljusrosa mocka, soffpallar (med grova sömmar à la Chloé Edith) och soffor (gärna rutmönstrade i chanelstuk).

Personligen gillar jag trenden om den hålls på ett nyskapande plan – skräcken är Dallas-lädret. Drömmen är designerlädret – dvs möbler där materialet ser ut att komma ifrån ljuvliga Mulberryväskor och där designen är minimalistisk och intressant..

Soffa: Alma Home – stilren och samtidigt nyskapande (och väldigt lätt att smutsa ner :P).
Stol: BoConcept – en modern klassiker – dvs tidlös och alltid trendig.. :)
Skor: Miu Miu – tycker man att lädermöbler är oetiska (vilket jag kan förstå) så är skor, väskor, skinnjackor, skinnkjolar och accessoarer i materialet inga undantag. Annars är man (som Charlotte i SatC uttrycker det) en ‘meat eating vegeterian’.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Carro
  07/09/2007 at 4:20 pm

  Ja, visst måste det vara hon från Top models ? :)

 • Reply
  Simply me
  07/09/2007 at 3:15 pm

  Modellen liknar Dani fran ANTM valdigt mycket tycker jag!

 • Reply
  Alicia
  07/09/2007 at 1:48 pm

  Modellen på bilden, är det Danielle från Top model säsong 6?

 • Reply
  Matilda
  07/09/2007 at 1:08 pm

  Jag har nog trots allt svårt för läder, iallafall när det är nyproducerade plagg. Då går jag hellre och letar 2hand, vilket gör att det känns litelite bättre. Fast lädret är svårt att komma ifrån, det är ju trots allt så mycket mer hålbart än imitationer…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.