0
4 In about Lolita

ES1A SHA-LA-LA-LA-LA

Nollning

Igår var det nollning – ett begrepp jag vanligtvis tycker är ganska fånigt (det är ju ingen skillnad mellan oss, vi kom in i klassen på samma intagningsvillkor, de är förmodligen lika mogna) men på Södra brukar det aldrig vara några problem. Jag var alltifrån läskig vampyr (i mors ankellånga skinnkappa à la Beckmans 95, very grunge haha) till grinande tryckarbrud (hej fyran?) i ett gäng på typ 5 vänner och nu är jag trött, trött, trött..
Hmm…! :P

Lite kul och omväxlande att alla på medis trodde att vi var dödsseriösa vampyrer (trots den uppenbara överdriften i kostym) och vågade därav inte ens kolla på oss. Stifft av er! Jag är besviken på denna trångsynthet!

Aja, all in all så är våra ettor bäst – välkomna! :D

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  31/08/2007 at 9:34 pm

  Hahaha det var ju för underbart :D:D vi var så jäkla snygga ju ;)

 • Reply
  Mimmie
  31/08/2007 at 4:01 pm

  Tack för en superbra nollning, jag är jättenöjd! :D

 • Reply
  Maja
  31/08/2007 at 9:34 am

  Så underbart att höra vad ni tycker om ettor, och hur bra det går hos er! Det känns som att det finns lite hopp. Skrämande vad man annars kan höra och läsa om för olika nedvärderande nollningar. Det borde verkligen inte vara så!

 • Reply
  Henke
  31/08/2007 at 8:40 am

  Kom till min blogga, alla vet att ni vill, jag vet att ni vill, så bara kom

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.