0
3 In Mode

K o f t a n

Lolita wants
Marciano och Bodenusa.

Jag vill ha en av koftorna ovan. Snarast :) Helst den espressofärgade men den pudrigt rosa skulle inte heller sitta helt fel en höstig eftermiddagspromenad. Någon som vet vart man kan hitta fina koftor som dessa? Tycker att de flesta jag sett antingen är för grovstickade (osmickrande och för varma) eller har dåligt fall (tighta och fula muddar t ex, de ska vara lätta, som den ljusa koftan)..

Well, it's a science… ;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  donnasandra
  27/08/2007 at 7:12 pm

  Ser fina ut :-)

 • Reply
  LisaMarie
  27/08/2007 at 7:12 pm

  Åh vilka underbara. Dom skulle man minsann inte säga nej till, speciellt inte den puderrosa för min del… Har tyvärr inget bra tips om koftor för närvarande, är själv på jakt. Har sett ut en fin från VILA men har inte sett den i butik ännu…

 • Reply
  Matilda
  27/08/2007 at 7:01 pm

  H&M kanske? ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.