0
8 In about Lolita

Onsdagstankar

Rätt klädd

Idag har vädret varit minst sagt ombytligt. Iskallt imrose, varmt på förmiddagen, åska på eftermiddagen, svettigt i perioder och isande blåst i andra. Jag kan nog inte säga att jag varit rätt klädd för vädret men kan inte tänka mig hur man skulle kunna vara det.. Övergångsperioder mellan säsongerna är svåra i modeväg.. :P

Träffade förresten söta Hedda och fikade – otroligt trevligt! :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mimo
  23/09/2007 at 10:37 pm

  Oj, jag trodde inte att du skulle ta så illa upp. Jag tänkte mest på att din mamma väl är illustratör på en tidning och med sådana jobb följer ofta större möjligheter, till exempel tillgång till vackra bilder och så vidare. Jag ber om ursäkt ifall du tog det som en förolämpning! :)

 • Reply
  Lolita
  23/08/2007 at 8:20 pm

  Mimo: Det var det konstigaste jag hört.. För det första; varför min mammas namn? Och om det är ett konto – då kan väl vem som helst bli medlem?

 • Reply
  Mimo
  23/08/2007 at 6:43 pm

  Vill precis som Caroline rosa de fina bilderna. De kanske är via ett av din mammas konton på en bildbank? ;)

 • Reply
  Caroline
  23/08/2007 at 12:33 pm

  Det senaste har du lagt upp flera underbarat dekadenta bilder i samma stil som den här. Vackra flickor, damigt klädda i hattar…så fina! Nu undrar jag var du hittar du dem någonstans?

 • Reply
  sorbonne
  22/08/2007 at 7:20 pm

  Ja, det var verkligen oerhört kul att träffas!

 • Reply
  pinnabus
  22/08/2007 at 7:15 pm

  det här vädret suger…

 • Reply
  Fröken SötSur
  22/08/2007 at 6:46 pm

  Ja, det var väldigt svårt att vara rätt klädd idag. Jag frös i morse och höll på att svettas ihjäl på eftermiddagen.

 • Reply
  ShopVogue
  22/08/2007 at 6:45 pm

  alltså shit vilken bra blogg! nu har jag spenderat typ en timme igenom din blogg.
  MVG i att blogga!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.