0
52 In Inredning

Gult och turkost?

Turkost och gult
….bilden som får mig att vilja gå på auktion!

Tycker att den här bilden är så himla inspirerande – främst inredningen. Det är egentligen verkligen inte min stil men jag uppskattar det något enormt! Vem kunde tro att turkost och gult gick så väl ihop? Och med gyllene färginslag… Den vita orkidéen mot den turkosa fondväggen är också underbar.. :)

You Might Also Like

52 Comments

 • Reply
  Kajsa
  02/08/2007 at 10:26 am

  Haha, jag som precis bloggat om turkost och i förra vecdkan gult, och hur mcyket jag tycker om de färgerna! Det passade faktiskt riktigt bra ihop. Annars har jag svårt för gult och blått zusammen, blir liksom svenska flaggan så lätt. Men turkost gör det bara fräscht med gult!

 • Reply
  Lisa
  02/08/2007 at 10:00 am

  Åh, vad underbar! Var kommer den från?

 • 1 2

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.