0
5 In Beauty

Lolia testar…

Ögonkrämer testas..
"Men Kate Moss använder den.." säger mor och går till kassan.

På flygplatsen blev det lite tax free-shopping – bland annat inhandlades en ögonkräm från Clarins.

Krämen gjorde i princip det som en ögonkräm ska göra (återfuktade) men utöver det så kände jag ingen märkbar skillnad mellan den här från Clarins och billigare alternativ från t ex Nivea. Den svalkar inte särskilt mycket, tar inte bort puffighet mer än andra krämer och svarta ringar från sena kvällar (hej igår) suddas inte bort. 3/5 blir betyget, den är ju trots allt inte värdelös, men knappast värd 500 kr.

Däremot var vår förra ögonkräm från Chanel superbra. Den applicerades med hjälp av en liten rollerkula i metall som var sval och gjorde att man genast kände sig lite mindre svullen. Krämen var lätt och gick direkt in i hyn och det kändes faktiskt som att ringarna och puffigheten försvann. Stort plus för den praktiska förpackningen som alltid kunde följa med i väskan för ett snabbt minilyft. 4,5/5 får den :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Christine
  13/07/2007 at 1:42 pm

  Åh, coolt med ögoncreme med en roller :-) har en från Nivea som faktiskt är ganska bra

 • Reply
  Sarah
  12/07/2007 at 4:01 pm

  Vad får man ge för chanelkrämen?

 • Reply
  Anonymous
  12/07/2007 at 11:45 am

  Min erfarenhet är att nivea är mycket kvalitet för löjligt få slantar. Jag har dessutom jättekänslig hud som lätt får utslag, blir torr och blemmig. All in one ;) Att mixa olika produkter kan ge korsallergiska reaktioner, så när jag väl hittar något som funkar är jag svårsliten därifrån. Är generellt tveksam till Chanel efter att det hänt mig, men den här ögonkrämen låter onekligen bra. Om inget annat måste applikatorn vara det bästa jag sett på länge. Ögonkräm ska ju annars duttas på, snarare än smörjas, för att skydda huden mot onödigt slitage, men rullbollen borde vara ett snällt mellanting.

 • Reply
  donnasandra
  12/07/2007 at 8:51 am

  Tack för tipsen! :-)

 • Reply
  Sophie
  12/07/2007 at 8:48 am

  Hihi! Du är percis som jag – Chanel addict!;)
  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.