0
16 In Inspiration

Sale, sale, sale!

Be sale smart

Idag är en utmärkt readag! Vädret är kasst så man slipper trängas och svettas och förhoppningsvis så kommer det inte att vara sjukt mycket folk ute då de flesta bara vistas i soligt väder.. Passa på och köp sådant som du vanligtvis undviker att köpa av olika anledningar – men som du ändå i slutänden använder väldigt mycket. Och tänk långsiktigt, ageless style..

The knitted cardigan: Pringle – den perfekta, stickade koftan kostar oftast lite mer (bättre kvalitét och kanske till och med i kashmir) och är väldigt neutral vilket gör den mindre rolig att köpa. Däremot fungerar den alltid och blir ett favoritplagg i garderoben som jämt kan bäras med i väskan.

The accessories: Marc Jacobs – paraplyet, skinnhandskarna, gummistövlar – inget håller för evigt av de småprylar man behöver och använder ofta. Bunkra istället upp för hösten med reafynd och lägg större summor på en välgjord kappa eller ett par sköna stövlar.

The crochet dress: Tsubi – den virkade klänningen fungerar nästan alltid och i höst är den dessutom supertrendig. Använd den på en kall sommarkväll eller tillsammans med strumpbyxor på hösten och vintern. Eftersom att det inte är ett givet plagg i garderoben (ganska svårmatchat) så kan man passa på när det reas ut :)

The quirky shioes: Pollini – investera i de där smått galna, färgstarka och högklackade skorna som du varit osäker på hela säsongen. Fullt pris kan kännas lite mycket för något man kommer att använda ett begränsat antal gånger men de är definitvt värda sitt reapris då man iaf kommer att få mycket glädje av dem :)

Chunky jewelry: R. & Y.trender ändras egentligen inte lika fort som man tror. Det som gällde i våras är oftast kvar även in på hösten, det är bara andra kombinationer som gäller. Större smycken kan man vara lite osäker på vanligtvis – men passa på när de är sänkta i pris. De fungerar utmärkt även i höst

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Anna
  29/06/2007 at 7:12 am

  koftan är verkligen to die for!

 • Reply
  Josefine
  28/06/2007 at 6:35 pm

  underbar stickad kofta på bilden ju!!
  Jag lyckas alltid köpa en massa grejer som jag inte behöver på rean :P

 • Reply
  Tilda
  28/06/2007 at 4:57 pm

  Är förbannat kär i koftan, suck GE MIG!

 • Reply
  Mikaela
  28/06/2007 at 10:50 am

  va roligt att du skrev om färg-glada skor, för det var precis vad jag lyckades komma över igår. halva priset och det var de värda

 • Reply
  Kristina
  27/06/2007 at 3:43 pm

  underbara skor! :)

 • Reply
  Lolita
  27/06/2007 at 3:34 pm

  Nadde: Vad kul! :)
  Cia: Koftan kostar tyvärr 13 000 kr – stört dyrt – och finns på neimanmarcus har jag för mig..
  Amanda: Resultatet blev faktiskt bra! Men.. På vääldigt nära håll eller i direkt solljus så såg man att de inte var riktiga om man visste om dem. Annars fick jag en massa komplimanger och alla var väldigt fascinerade över att jag hade naturligt blå ögon och espressobrunt hår.. ;)
  Emma: Aa :D
  Madeleine: Jaa :)
  Sunniva: Sorry.. :(
  Amanda: Lycka till! :)
  Madde: Jaa :D

 • Reply
  Jonna
  27/06/2007 at 3:33 pm

  snyggt!
  J

 • Reply
  madde
  27/06/2007 at 2:02 pm

  Vill ha-begär!!

 • Reply
  Amanda
  27/06/2007 at 1:59 pm

  Den där koftan var underbar! Nu ska jag iväg och rea-spana lite! =)

 • Reply
  sunniva
  27/06/2007 at 12:35 pm

  ååh, önskar att jag hade pengar “/

 • Reply
  Madeleine
  27/06/2007 at 12:30 pm

  Halsbandet var häftigt ;)

 • Reply
  Emma
  27/06/2007 at 11:52 am

  koftan var ju riktigt snygg!

 • Reply
  Sara
  27/06/2007 at 11:17 am

  Tänkte ställa samma fråga som Cia här ovan :)
  [saranonstop]

 • Reply
  Amanda
  27/06/2007 at 11:01 am

  Hej! Läste att du prövade ett par blåa linser till dinabruna ögon. hur blev resultatet? Skulle själv vilja pröva :D grym blogg förresten.

 • Reply
  Cia
  27/06/2007 at 10:28 am

  Hej, var kan man köpa koftan?

 • Reply
  Nadde
  27/06/2007 at 10:19 am

  Gillar halsbandet extra mycket!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.