0
7 In Beauty

Mrs Fruit

Fruity

Det är något med Philosophys produkter… De lyckas med att både vara supersnygga, dofta underbart och ge ett snyggt resultat. Visserligen var jag inte överförtjust i duschkrämen men de här läppglansen (som även vårdar) måste jag kolla in (tror att de finns på Cow parfymeri?). Att jag är en sucker för vackra förpackningar kanske jag inte ens behöver erkänna vid det här laget? ;)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sara
  17/06/2007 at 12:42 pm

  Hej! Jag måste bara få fråga hur det känns att någon kopierar dina kollage och inlägg hela tiden? :P Du gör ju så sjukt fina kollage och skriver jättebra, det är ju synd om någon snor det.. Din blogg är jättebra! :) Kramar

 • Reply
  Marie
  13/06/2007 at 7:53 am

  Wow, vad söta. Så där är jag med, är det ful förpackning får det vara eller så köper jag den med visst motstånd. För vissa av dom bästa produkterna är ju faktiskt fula.

 • Reply
  Koga
  12/06/2007 at 11:10 pm

  Vad läckra produkterna ser ut! Måste passa på att testa en coconut eller mint när jag kommer hem till Sverige.

 • Reply
  Weronica
  12/06/2007 at 5:09 pm

  Ah, älskar Philosophy – och duschkrämerna är absoluta favoriter. Du måste ge dem en ny chans ;-)!

 • Reply
  Bjooti
  12/06/2007 at 4:34 pm

  Jag köpte en lemonade och en coconut till mins systrar för ett litet tag sedan då jag var i New York. De vart mycket förtjusta.

 • Reply
  Alexandra
  12/06/2007 at 3:36 pm

  Spännande, jag vill ha.

 • Reply
  Sandra
  12/06/2007 at 10:48 am

  De produkter jag testat från Philosophy är jag mycket nöjd med. Deras parfymer luktar supergott och fräscht också :-) De där läppglansen skulle jag gärna prova :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.