0
15 In Inspiration

Soliga lösningar

Stay chic in the heat

Det här kollaget har en tanke bakom sig; det underlättar packningen när man åker till varmare ställen (få saker som kan användas vid flera olika tillfällen är nyckeln) och outfiten är bra för de som ogillar att känna sig nerklädda – som vill känna sig chica i värmen helt enkelt! :)

Svart topp: Chloé – egentligen är det här en baddräkt men i sitt superchica vintagestuk gör den sig utmärkt även som topp eller överdel på en outfit. Bada på förmiddagen och ät restaurangmiddag på kvällen – genialiskt av Chloé! :)
Hatt: Lola – i sommar kommer jag att köra på stråhatten som vanligt, den är både snygg och skyddar från solen vilket gör att jag får behålla min bleka hudton och slipper rynkor i förtid. Yay för mig!
Skor: Betsey Johnson – de här sommarskorna går att använda även i staden (utan att det ser ut som att man kommer inklampandes direkt från stranden) då modellen är väldigt elegant.
Solmineral/skydd: PeterThomasRothär det här början på en ny generation av solskydd? Det är ett talkfritt, transparent, matt puder i en smart applikator som blockerar solens UVA/UVB strålar direkt och motverkar fräknar, ojämn solbränna samt hudskador. Dessutom ser hyn len och lysande ut. Passar ju utmärkt till stadsoutfiten då man vill vara chic i en elegant outfit men inte helt inoljad av solkräm…
Kjol: Lela Rose – att kjolen är så elegant och chic förhöjer verkligen hela outfiten. Hade den varit i bomull så hade hela looken blivit mer strand. Satsa alltså på ett tjockare och finare material med fodring och högre midja samt längre fåll :)

Andra bloggar om: , , ,

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  elin
  08/05/2007 at 4:05 pm

  asså vart får du allt ifrån,allt du skriver.
  hur gör du dom där texterna? photoshop?
  skulle gärna vilja lära mej . och kan inte du kanske göra en bakgrund till mej,. duvet lite mer personlig än det jag har, skulle vara kul.

  thank’s on förhand, elin.

 • Reply
  elin
  08/05/2007 at 3:56 pm

  underbara skor, :)

 • Reply
  Misha
  08/05/2007 at 3:28 pm

  Baddräkt och kjol är de mest praktiska strand och kvällskläderna som finns till sommaren. Jag är helt förälskad i stråhattar, på bild och på andra. Men jag hittar aldrig några som jag känne rmig särskilt förälskad i själv. Oftast är de för stora, eller slokar för lite…

 • Reply
  Tonii
  08/05/2007 at 2:51 pm

  Solhattar är verkligen jätte sött! Älskar klänningen! :)

 • Reply
  madde
  08/05/2007 at 2:41 pm

  Smart det där med solskyddet!

 • Reply
  Danni
  08/05/2007 at 2:14 pm

  Solskyddet verkar kalasbra!

 • Reply
  yeh-yeh girl
  08/05/2007 at 1:30 pm

  Spännande ny solskyddprodukt.

 • Reply
  Marie
  08/05/2007 at 12:42 pm

  Åh, vilka söta skooor! Underbara. Och Chloé, inget kan väl gå fel där?

 • Reply
  MakeUpYourMind
  08/05/2007 at 7:17 am

  Fiffigt, mycket fiffigt med en baddräkt som man kan ha som topp.

 • Reply
  Lolita
  07/05/2007 at 10:05 pm

  Anna: Nej, jag tycker att det blir obekvämt och lite “stiff”… Däremot har de nyaste modellerna avtagbara band som gör att man kan bära Edithen hur man vill. Modellen är densamma, bara banden har tillkommit – kolla in på Nathalie Schuterman eller net-a-porter.co :)

  Ang solpudret:
  TYVÄRR tror jag att den inte finns att få tag på i Sverige. Jag har inte forskat särskilt noga måste tilläggas så förlora inte hoppet men jag fann den på sephora.com och de shippar inte till Sverige.. buhu! Vi får vänta till semestern tills den kan inhandlas… (fy skäms på sephora!).

 • Reply
  Kattis
  07/05/2007 at 9:31 pm

  Oh – solskyddet från Peter Thomas Roth låter TOPPEN – finns det i handeln nu, var hittar jag det i så fall? har varit inne på diverse sidor, men bara hittat dom klassiska krämerna tyvärr…

 • Reply
  Maria
  07/05/2007 at 9:16 pm

  var kan man få tag i den Solmineralsskydden från PeterThomasRoth ? Låter för bra för att vara sann.. typ hoppas den går att få tag i !

 • Reply
  Anna
  07/05/2007 at 8:21 pm

  Det där solskyddet verkar högst intressant! Jag har en liten fråga till dig; Kan man ha edith uppe på axeln eller är banden för korta?

 • Reply
  Sandra
  07/05/2007 at 8:09 pm

  Underbara skor! Betsey kan inte göra något fult!

 • Reply
  Alicia
  07/05/2007 at 7:31 pm

  Söta skor!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.